/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +8
    iyi oldu. 50 yaşında karıların fiyatı bile 500 liraya yaklaşmıştı.
    Sanal huurlugu kolaylaştırip, gercek huurlarin azalmasini saglayan bu lanet uygulamaya hayır!
    Sevgiliye nude atar gibi foto atıp milyoner olunur mu amk.

    Şu kellik ve egzama sorununu halledersin tipim tekrar 7-8/10 olacak ve kız islerindeki eskisi gibi hızlı olacağım. O zamana kadar escortlara para yedirecez mecbur.
    ···
    1. 1.
      0
      Saç mı ektiricen pnp
      ···
      1. 1.
        +2
        aynen pnp.
        artık sekil veremeyeceğim kadar azaldı. çim adam gibi gezmemek için 0a vurdum. en azından karizma oluruz. eskiden yakışıklıydım, yani yüz hatlarım iyi baya. bu yüzden yakın çevremdeki kızlar kavgacı, niş, gizemli bir havan olmuş tarzı yorumlar yaptı.
        yüz hatların iyi olsa da bir adama kellik anca 35ten sonra falan yakışır. bu yüzden saç ektirmek istiyorum.
        o tip önemli değil diyen tipleri umursama, hayvan gibi önemli. tipim iyiyken saatler sonra mesaj yazsam bile kız cilvelere, öpmelere devam ediyor, hemen yumuşuyordu.
        şimdilerde ise arabayla evinin önünden alıyoruz, derdini dinliyoruz, yine yaranamıyoruz.

        doğuştan tipsiz olsam inan bu kadar kafaya takmazdım. ama varlık içinde yokluk çekmek baya koyuyor aga. mercedesim varken neden toyotayla gezeyim?
        tek yapmam gereken bozuk mercedesi tamir edip eski, belki de eskisinden daha güzel (artık vücudum da iyi. yağ oranım yüzde 16) bir hale getirmek.
        ···
      2. 2.
        +1
        Saç basit moruk halledersin bende bir burun var böyle genetiğin anasını yolunu gibim baby face yüzüm var burnum küçükken kızlar peşimdeydi hep ergenliğe bir girdik pir girdik dıbına koyim yüzüme göre çok büyük ve garip bir burnum var çok bozuyor beni. Maddi olarak pek gücüm yok açıkçası estek ameliyat olmaya param olsa da cesaret yok bi kavgaya karışırız buruna yumruk yeriz falan yaş iş amk
        ···
      3. 3.
        0
        Kel kafanı gibim bin kurusu
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster