/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7 -22
    Öncelikle bu başlıktan ötürü yoğun linçleneceğimi düşünüyorum,
    10 yıl önce ölmüş gitmiş bir çocuğun arkasından bile ; mOLiSim HeAdShOT aTmıShh qweee.d" diyecek mal huur evlatları var.

    Ne zaman ki konu berkine gelse sürekli aynı açıklama "Eren Bülbül", sanki berkini savunan herkesin vatan haini pkkli militan olduğunu düşünen salak bir sağcı kesim var.

    Polise taş atmış diyenler izlediği film ve dizi oyuncularının bir çoğunun sırf "Hükümeti Devirmek" için molotoflarla bile saldırdığını bilmiyor herhalde amk.

    Berkin Elvan vurulduğunda 14 yaşındaydı, ve eğer 14 yaşında bir çocuğu, devlet "tehlikeli bir militan" olarak görüyor ise böyle devletin ben bekasını da güvenliğinin de ta dıbına koyayım.

    Kim ne derse desin berkin elvanın vurulması asla ve asla doğru değildi, bugün bir çoğunuzun zamanında hayranlıkla izlediği youtuber orkun ışıtmak polislere " molotof atın huur cocuklarına" derken sorun yok, ama berkin sırf protesto da vardı diye ölmesi sorun değil.

    Onlar polisin de hakkını sırtlarken, polis onlara biber gazı ve tazyikli su ile karşılık verdi. Ne Diyeyim ki biraz fazla doldum, Elbet Halkçılık Kazanacak!
    ···
   tümünü göster