/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +31 -2
    artık sjw'lerin de kabul etmesi gerekir.

    madem rahatsızsınız; kimse kafanıza silah dayamadığı halde instagram'da niye sadece vücutlarınızı paylaşıyorsunuz? ben ne doktor ne mühendis kadınlar tanıyorum hiçbiri de mesleki başarılarıyla öne çıkmıyor. instagram'a bu konuda bir post atmıyor.

    madem rahatsızsınız; en baştan bu işlerden niye uzak durmuyorsunuz? victoria secret's mankenleri yıllarca ne paralar kazandı. en başta defileye başlayamazlar mıydı? kadın oyuncular yönetmenlere kalçama zoom yapıp durmayın diyemez miydi?

    madem rahatsızsınız; neden o zaman işyerlerinde kadınlık kullanmaktan imtina etmiyorsunuz? müdüre, patrona sırtını yaslayan; metreslik eden kadın o şirkette krallık kuruyor.

    kadın olmanın, güzel kadın olmanın tüm nimetlerinden yararlanırlar, ama lafa gelince mangalda kül bırakmazlar. en çok da gereksiz yere bu hemcinslerini savunmaya kalkan azınlık kadınlara kızıyorum. sizin savunduğunuz hemcinslerinizin zerre umurunda değilsiniz. biraz gözünüzü açın.

    yanlış anlaşılmasın. kadınların bu düşüncelerine karşı değilim. sadece ikiyüzlülüğe kızıyorum. doğanız buysa ona uyun. düzen buysa sanki karşısındaymışsınız ve bir şey yapabilecekmişsiniz gibi davranmayın. onu söylüyorum.
    ···
   tümünü göster