/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    usta bunu anlattığın için çok teşekkür ederim geçmiş olsun. derdimi uzun bir şekilde anlatamıyorum kafam hafif güzel şimdi. Fransa'da 6 sene yaşadım ben eski eşimle beraber. geçen sene döndüm Türkiye'ye. oralarda çok acayip zamanlar yaşadım yeri geldi evsiz kaldım filan. sonra aşçılık yaptım, market işlettim, bulaşıkçılık yaptım vb. mezun olduğum bölüm bilgisayar-matematik amk. ama şikayet etmedim çünkü yemek yapmayı hâlâ seviyorum tabi iş olarak değil.

    bu taktan işler yüzünden, ayrıca gibik ekonomik sebeplerden dolayı bir şekilde rahatlamam gerekiyordu. alkole düştüm ama alkolizm olarak değil. daha çok dipsomani şeklinde. 1 hafta falan içmeyip sonra 2-3 gün takunu çıkarırdım.

    pgibolojik sorunlarım vardı. pgibiyatrik tedaviyi oralarda kolayca göremedim. ek olarak son yaşadığımız ev rezaletti. fareler artık canıma tak etmişti. insanın kendi evinde rahat olamaması ne iğrenç.

    ben çok hata yapmış birisiyim. geçen seneden bu zamana çok fazla değiştim orası ayrı mevzu. ama kendime diyorum ki acaba Türkiye'de gördüğüm pgibiyatrik tedaviyi oralarda görmüş olsaydım farklı mı olurdu Fransa'daki hayatım? zira minör depresyon ve dikkat ekgibliğimi kontrol altına aldım burada.

    eski eşim beni terk etti. geçen seneydi mayıs filan. ikimizin de hataları var. ne var ne yok her şeyi toplayıp ülkeme döndüm. şimdi çok sevdiğim işimi yapıyorum. eski eşimin sevgilisi var olabilir tabi. ben ilişkilerden soğudum gibimde değil. ama bugün 30 yaşına girince ufaktan üzüntü gelir gibi oldu.

    neyse usta iyi bak kendine sağol tekrardan paylaştığın için.
    ···
   tümünü göster