/i/Yemek Giyim ve Seyahat

Yemek ve giyim hakkında her şey
  1. 1.
    +6 -5
    eskiden de böyleydi şimdide böyle. ancak şimdiki fakir dediğimiz kesimin yaptığı kahvaltıyı zamanında firavun yapamıyordu. dünyada bolluk var.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Haklısın kardeşim, reyis sayesinde hem refaha hem feraha erdik
      ···
      1. 1.
        +6 -2
        reis ne alaka amk. dünyada bolluk var çünkü bir şeyleri taşıma kolaylaştı. eskiden kış aylarında domates bulunmazdı çünkü yaz yiyeceği. şimdi adam üretip kamyona doldurup gönderiyor dünyanın en ücra yerine. tayyibin şansı bu gelişmelerin başında ğlke yönetimine gelmesidir. cahil cühela kesim bunları dexer yaptı sanıyor.
        ···
      2. 2.
        +5
        Kardeş ya kim yaptı? Reis olmasa şuan sence bu kadar ileri olurmuyduk? Bak en basit örnek yaşın yeter mi bilmiyorum reisten önce bu ülkede fiberi geç adsl internet bile yoktu ev telefonundan bağlanıyoduk büyük zorluklarla internete. Öte yandan baktığın zaman reisten önce akıllı telefonlar yoktu iphone bilem yoktu ya en basiti kimin doğru düzgün buzdolabı vardı evinde yada araba olarak böyle son model arabalar var mıydı? Yiğidi öldür hakkını yeme demiş büyüklerimiz.
        ···
    2. 2.
      -1
      Evet bolluk var ama insanlarda ihtiyaca göre tüketim alışkanlığı yok
      ···
      1. 1.
        +2
        haklısın. onlara ben oç diyorum. şahsen tabakta 1 zeytinim kalda, dur amk kalmasın, onuda yiyim demiyorum. kavanoza koyuyor sonra yiyorum. keşke herkes ben gibi olsaydı lan
        ···
    3. 3.
      0
      ne anlatıyorsun sen mk, millet sofrasına peynir koyamıyor
      ···
      1. 1.
        0
        okuduğunu anlamaya çalış. anlamadıysan bir daha oku amk cahili
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster