/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Klagib mavi haplı erkek. Geçmiş önemli değil dediğin kızın gırtlağını sıkıp içine spermlerini boşaltıyolar. Onu geçtim kızın yaşantısı kişiliğini ele verir zaten. O kadar erkeğin altına yatmış karı sana mı sadık kalacak sanıyosun?
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Gören de sanacak ki birisi sana gelip verse gibmeyeceksin. Ya kendine söz ver ben evlenmediğim sürece gibişmeyeceğim de ya da senin gibi elemanların boğazına sperm fışkırttığı kızlarla evlenmeye razı ol. Sen giberken sorun yok ama evlenmeye gelince o evlenilmeyecek kadın mı oluyor?

      Mavi hapını da kırmızı hapını da ananın dıbına sokayım, bu muhabbet tak tadı verdi.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      amk malı karı gibişiyle erkeğinki aynı mı
      ···
    3. 3.
      +2
      Cevabı çok basit sen gibtiğin kızı unutursun gider. Kadınsa ona bağlanır hatta önceki erkek senden iyi gibiyosa tekrar çağırdığında da gider ona verir. Kadınlar her gibişinde yıpranırlar ve bağlılık duyguları azalır. Sende ise hiçbişey olmaz, hâla ayni derecede yeni sevgilini sevebilirsin. Kadının başkasından hamile kalıp sana iteleme ihtimalini saymıyorum bile. Senin problemin kadınla erkeği eşit sanman. Biyolojisi bu kadar farklı iki canlı nasıl eşit olabilir amk?

      -Mavi haplısın birader, yani ben de bu jargonu sevmiyorum ama tanıma cuk oturuyo. Gavat ya da cuck da olabilir ama ben kibar bi adamım😃
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster