1. 1.
    +2 -1
    huur çocukları konusunda sizce endişelenmeli miyim? Okul biteli 1 yılı geçti ama hala huur çocuklarına olan nefretim falan bitmedi.

    istemediğim bölüm istemediğim üni yetmezmiş gibi bir sürü huurnun evladıyla aynı sınıfa düştüm daha önce hiç görmediğim huur çocuğu türleriydi.

    huur çocuklarından teki ben sıraya başımı koyup yatarken arkama geçip sırama vurmak benim geçeceğim yolu tıkamaya çalışmak gibi türlü huur çocukluğu yapıyorlardı ondan öncesinde de arkadaşı olacak huur yavrusu tartışma çıkarmıştı benimle zaten durduk yere

    ben bu huur evladını dışarda tek yakaladım o yakaladığım anda dövdüm. Bu huur evladı arkadaşlarını toplayıp bana saldırmaya kalktı ancak okuldaki güvenliğe gidip çabalarını boşa çıkardım.

    Bu iki olay polislik oldu zaten huur evladı sebebini anlamadığım bir sebepten dayak yediği olayla ilgili davayı devam ettirmedi uzlaştı dava kapandı.

    Daha önce herhangi bir huur evladı bana kafayı takmamıştı hayatımda ilke defa böyle bir şey yaşıyorum.

    Bana kafaya takmış bir iki huurnun çocuğu olması beni endişelendiriyor kendileri yüreksiz huur çocukları ama peşime adam tutmak vs beni sürekli rahatsız etmek ya da zarar vermek hatta öldürmek için her şeyi yapacak bana kafayı takmış huur çocuklarının olduğu düşüncesi huzurumu kaçırıyor.

    Daha önce kimse bana kafayı böyle takmamıştı.

    Uzun uzun neden bana kafayı takmış olduklarını yazmakla uğraşmak istemiyorum.

    Napacam bu şekilde nasıl yaşayacam söyleyin.
    ···
   tümünü göster