/i/Tespit

  1. 1.
    +12 -3
    1) eger hayati kari kizdan ibaret gormeye devam edip icgudulerinize hakim olamazsaniz ayvayi yersiniz.

    2) eger cevrenizde ve internette gordugunuz hayalini kurdugunuz kizlari kolayca dusuren kisileri gorerek asagilik kompleksine kapilirsaniz ayvayi yersiniz.

    3) cevresel ve sosyal baskilara boyun egip benliginizden odun verirseniz, eger hakli degillerse, ayvayi yersiniz.

    4) egoist olup elestirileri dikkate almazsaniz ayvayi yersiniz.

    5) yersiz elestirileri yumusak gecisle dodgelamayi beceremezseniz ayvayi yersiniz.

    6) 25 yasindan buyukseniz ve hala ailenizle kaliyorsaniz ayvayi yemissiniz demektir, kendi ayaklariniz uzerinde durmak ilk hedefiniz olsun. bu halde olup ustune bunun suclusu ailesiymis gibi onlarla kavga ederek her gunlerini cehenneme ceviren milyonlar var. bu asalaklardan olmayin.

    7) gecmisi irdelemeyi birakmazsaniz ayvayi yersiniz. herkesin utanc verici ve asagilik anilari var. gercekci olun ve bunlari dusunmeyi birakin.

    8) kendi basarisizliklariniz icin hic kimseyi suclayamazsiniz. oyle olsa bile ne fark eder? basarisiz oldun. suclamanin hicbir anlami yok.

    9) kisisel gelisimi boslarsaniz ayvayi yersiniz. icgudulerinize hakim olamiyorsaniz bile toplum icinde oluyormus rolu vermeniz zaruri.

    10) harekete gecmek icin dusunmek gerekir. ancak ne yapilacagi belli olup esekliginizden yapmadiginiz seyler var. bazenleri de dusunmeyi birakip bodoslama dalmak gerekir.

    motivasyon bahanenizin ardina saklanmayin. yarin diye erteledigin hicbir sey yarin yapilmayacak.
    motivasyon kazanmak istiyorsan o seyi yapmaya basla. yaptikca ilerleme hevesin artacak ve bu kadar basit bir seyi bunca sene yapmadigin icin kendinden utanacaksin.
    bir sabah muthis bir motivasyonla kalkip her seyi basaracagini zannetme. gotunu yaladigin avrupanin senden tek farki, duzenli calismayi benimsemis olmasi.

    herkese iyi forumlar.
    ···
   tümünü göster