/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    6. madde suanki Türkiye şartlarında çok zor.
    Maasimin 5te 1 kiraya gidiyor. Bazen ailenin yanında kalsa miydim diye düşünüyorum amk. Birikim yapmak lazım, 30a gelmeme 6 yıl kaldı.

    Not: 30 yaş bir erkek için en önemli yaş bence. Senle yasit veya senden büyük insanlar seni sadece parana ve statune göre yargilamaya başlıyor, artık sadece basarindan ibaret gibi bisey oluyorsun.
    Bu yaş öncesinde yasadiklarimiz da bir sınav aslında. iradesi ve zekası iyi olanlar bu sınavı geçip 30lu yaşlarında kral olacak.
    Zaten entryi giren de dolaylı yoldan 30unuza iyi hazırlayın demeye getiriyor lafı. iradesinizi yüksek tutup, size vakit kaybettirecek olaylardan etkilenmeyip sadece başarıya odaklanmak zorundasınız. Tabi bazilari doğuştan şanslı olduğu için daha 20 yaşında 30lu yaşlarında zengin ve yüksek statülü biri olmayı garantiliyor. Onlardan biri değilseniz, sictiniz.
    Ha tabi 30 yaşından sonra da iyi işler başarabilirsiniz, ama bu çok çileli olur. Mesela 20 yaşında ve entrydeki maddeleri uygulayan birinin bunu başarma ihtimali yuzde 10 ise, sizinki yuzde 1 olacaktır. Çünkü eskisi kadar enerjik olamayacaksınız ve sorumluluklarını arttığı için başka işlere neredeyse hiç zaman ayiramayacaksiniz.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      cok kapsamli bir degerlendirme yazmissin, tamamen katiliyorum.
      ···
   tümünü göster