/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +1
    bazilari tipe bakar, bazilari zekaya, bazilari muhabbete, bazilari da paraya bakar. erkekler olarak nasil guzel buldugumuz kizlardan hoslaniyorsak kizlar da hiyerargib olarak en ustte, en guclu bulduklari erkeklerden hoslaniyor.

    ama kacirdiginiz yer surasi: biz erkekler olarak nasil farkli kizlari guzel bulabiliyorsak, kadinlar da kendi onceliklerine gore bir erkege o kadar tav oluyorlar.

    hepsi fabrika cikisli olan ayni robot degil. benim tipim gercekten cok kotu, param yok ogrenciyim zaten, ona ragmen 3 iliskim oldu ve su an bana oyle boyle yavsamayan bir kiz arkadasim var. istesem onunla da olabilirim.

    her seyi standardize etmeyin agam. saydigin ozellikler zaten genel anlamda iyi ozellikler, ve iyi ozellikleri herkes sever. bunda tespitlik bir durum yok. siralamasini kendim yaptim diyorsan da o da kizdan kiza degisiyor. aksi halde, su ana kadar hep yakigibli ve zengin genlerden gelecegimizden dunyada cirkin kalmazdi amk.
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa maalesef senin iyi biri olman kizlarin gibinde degil iyilik karin doyurmuyor demisyi bi kiz bana evde suratina bakcam kisi maymuna benzemesin ac karnimi iyiligi doyurmucak demisti hakliydi
      ···
   tümünü göster