/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -3
    Gençlik aşkını kaçırdın

    Asla 15 yaşında, sıcak bir yaz gecesinde çimenlerin üzerinde uzanıp yıldızları izleyen, düşünmeden sohbet eden, kira, faturalar, öğrenci kredileri hakkında endişelenmeyen, hayattaki tek endişesi pazartesi günkü tarih sınavında nasıl kopya çekeceğin olan bir aşık olmayacaksın.

    Asla genç, dar ve ciksi vücutlu bir kız senin gözlerinin içine bakıp "seni seviyorum" derken dıbının derinliklerini misyoner pozisyonunda gibip içine BOŞALIRKEN bekaretini alamayacaksın.

    Asla okulda her gün sürekli senin yanında takılan ve birlikte ödev yapıyormuş gibi davranan ama aslında sadece tavşanlar gibi gibiştiğin bir kız arkadaşa sahip olamayacaksın.

    Artık 20lerindesin
    Artık iyi bir iş bulman lazım
    Artık ciddi bir adam olman lazım

    iyi olanların hepsini kaptılar, belki iyi bir kız aniden seninle hayat kurmak isteyebilir ama onlar çoktan bütün bu yeni haz verici hisleri tattılar, ve artık genellikle çoktan tatsız ve acılar.

    Gidip nobel ödülünü kazanmaya çalışabilirsin

    Veya milyon dolarlar kazanabilirsin

    Ama hiçbir şey genç ve süper dar bir amcıkla hiç düşünmeden, borçsuz, parasız, sorunsuz, işsizlik problemi olmadan, arabanın sorunları olmadan 7/24 365 gün ciks yapmanın verdiği gerçek hislere yaklaşamaz.

    Arkadaşlarınla okulda hiçbir şey yapmadan takılırken, gözlerinle yiyişip karşılık görmek ve gibişmek. Yazları gece partilerine gitmek, şehirde arabayla turlamak...

    Gençlik aşkını kaçırdın

    Hayatı kaçırdın

    ACI AMA GERÇEK

    HAYAT BiTTi
    ···
   tümünü göster