/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    -1
    pnp hayattaki amacını kız gibme olarak odaklama bence. bunu başkaları yapabilir de sen yapma. senin karakterinde kuvvetle muhtemel sen o işi beceremezsin. büyütülüş tarzından dolayı. senin özgüvensizliğinin kaynağı bence kızlar değil senin kafandaki yapman gereken şeyleri zaten hiç yapamamandan kaynaklı. bence senin sorunun bu. yani sanmıyorum ki kız gibemedin diye senin özgüvenin düşsün. sen zaten hayatta kendi istediğin ana şeyleri düzgün yapamadığından özgüvenin düşüyor. kızlar ise bunun tuzu biberi. sen kendi hayatında bir şeylere düzene sok. bir şeyleri başardığını kendi gözlerinle gör. bunları yapış yolunu ve senin işleri bu şekilde düzene koyduğunu gördükten sonra emin ol kızdan kıza atlarsın. çünkü aynı oranda kızları etkileyebilme yolunu da kolaylıkla anlarsın. sende bu işe yarar. senin karakterinde bu şekilde işliyor bence. önce kendi hayatını standartize et. sonra 20 farklı kızla birlikte ol gerekirse. kızdan kıza atla.
    ···
    1. 1.
      -1
      Kızdan kıza atlama gibi bir isteğim yok, hiçbir zaman olmadı. Mesele genetik olarak çok dezavantajlı olmam ve bunun hayatın her noktasında bana bulaşması peşimi bırakmaması.

      Şu anki hedefime ulaşabilirsem eğer, kendimi yani ne bileyim çirkin suratımı cüce vücudumu vs. herşeyi affederim.

      Bu arada şu koca çöplükte kendime en yakın bulduğum kişi sensin, hatta burda olmana şaşırıyorum acaba sen neler yaşadın. Neyse işte teşekkürler vakit ayırdığın için.
      ···
    2. 2.
      0
      Mert denen namert amk gibigi bacına yollla gibem de motive olam bacının amı hayat am acım olsun
      ···
      1. 1.
        -1
        Türkçe hocanı gibeyim anası gibişmiş huur evladı
        ···
   tümünü göster