/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    iphone u millet iyi olduğu için değil yüzde 100 biçimde bende statüko yaratsın diye alıyor. bu durum benim gibi insanlar için en ufak bir farkındalık yaratmasa ve en ufak derecede bile gibimde olmasa bile diğer bütün insanlarda istisnasız yaratıyor. geçmişi gibtir edersen ve bir s23 ile iphone u karşılaştırırsan özgürlük ve rahatlık bakımında iphone, s23 ün 10 da 1 i olamaz. ama bulunduğum ortamda bir farkım olsun, takıntılıyım diyorsan iphone al.

    müzik dinlemek için para ödeten bir sistemdir ios. bunun hakkında da tekerleği ilk defa keşfetmiş gibi satırlarca makale yazarlar. ananı skm steve jobs
    ···
    1. 1.
      0
      sen onu bunu gibtir et pnp iphone 15 plus al. ne desek boş amk
      ···
      1. 1.
        0
        Dostum bu işin statüyle alakası yok. Laptopum macbook ve oradan çalışıyorum. Kulaklığım airpods pro. iphone kullandığımda hepsi birbirine entegre oluyor. Tüm dosyalarım resimlerim vs ne varsa hepsi bulutta bir arada. Mesela telefon çalıyor laptoptan konuşuyorum veya kulaklığı takıyorum hemen neredeysem ona geçiyor. Şarjları da uzun süre dayanıyor. Bir dosyayı açmam gerekiyor hemen telefondan laptopa giriyorum ve daha akla gelmeyecek bir çok avantajı var. 8 yıldır apple kullanıyorum, daha önce android+windowstaydım ve kararlılık ve benzeri konularda arada dağlar kadar fark var. Android kullanırken küfrettiğimi 2 dosya için ne kadar uğraştığımı hele windowsta yok bluetooth kulaklık bunda mı nerede vs bir çok konuda beni kanser ettiğini çok iyi hatırlıyorum. Bana gündelik hayatta 1 gün bile sıkıntı yaşatmayan Appleye minnettarım bunun üstüne kamerası vs oldukça iyi. Bu zihniyetle takıntılı olan sen olabilirsin. Çalıştığım yerde patronlar vs beyaz yaka %90 Apple kullanıyor. Onlar da statü takıntılı herhalde. Not: 14 pro + macbook m2 + airpods pro. Yakında belki apple tv de alabilirim.
        ···
      2. 2.
        0
        La amcık ne alacağına karar verdiysen ne soruyon. 2 saat yazı yazdırıyon millete
        ···
      3. 3.
        0
        Bu kimamk
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster