/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4
    gore

    iğrençli ferre diyebiliriz. taklu işkenceli ferrelar bu kategoriye girer. uzun uzun anlatmaya gerek yok. ama şunu diyebilirim ki bi ara öldürmeli ferreya denk gelmiştim deep webde.

    muallakleştirme

    sissyfaction olarak geçer. genellikle millet karı kıyafetleri giymeye ve karı gibi davranmaya başlar. bazıları millete görev vermesi için yalvarır. bi ara discordda bi dalyarak bana görev ver falan diyodu ne diyon yarram diyodum. meğersem muallak zütveren benden onu aşama aşama karılaştırmamı istiyomuş. mesela birinci gün karı kıyafeti giy ikinci gün onla dışarda gez üçüncü gün zütüne dildo sok dördüncü gün kendini gibtir gibi. aga bu nedir amk

    interaktif ferrelar

    adı üstünde interaktif ferrelardır. oyun gibidir. mesela gibini 100 kere aşağı yukarı sıvazla eğer boşalmadan yaparsan oyun devam eder eğer kaybedersen ceza olarak taşşaklarına yumruk atmak zorundasın gibi. bu tür oyunlar tabi anlattığım bütün kategorilere uygulanabilir.

    gooning

    tiktokda falan vardı bu tür aveller. durmadan 31 çekme gibi açıklanabilir ama yeterli olmaz. tiktoka gooning yazın.

    başlıca olanları böyle tabi daha benim araştırmadığım bir sürü ucube kategoriler olabilir. uzun uzun anlatmak istemiyorum ama bunların neye hizmet ettiğini anlamanız güç değil. 31 çekmekten zekasını yitirmiş sapık ve muallak nesiller yaratmak. muallak kısmını burda anlatmayacağım ve bu huur evlatlarının sizi nasıl muallakleştirdiğini ve erkekliğinizi yitirmeniz için uğraştığını başka bir başlıkta anlatıcam.

    isterseniz bu insanlara yahudiler diyin isterseniz masonlar isterseniz üst akıl diyin açıkcası gibimde değil. ama bu insanlar varlar ve sizin neslinizi gibip atmak için çok büyük bir pr çalışması içindeler beyler. komplo teorisi gibi gelebilir böyle düşünmeyene de saygı duyarım. ama şu bi gerçek ki yukarıda anlattıklarım en az içtiğiniz suyun varlığına inancınız ne kadarsa o kadar inanmak zorunda olduğunuz şeyler.

    şimdi bana gelip ama nasıl 31 i bırakacağız birbirimizi mi gibelim tarzı dönüşler gelebilir. merak etmeyin bunu nasıl yapacağınızı da açıklıycam. bu tür konular bir yapboz gibi olduğu için anlatması zor beyler. beni bunun için ilk olarak testosteron nasıl arttırılır onunla başladım. ilerde farklı konulara da değineceğiz.

    son olarak ferrenun frontal lobunuzda bazen kalıcı olacak derecede hasarlar bıraktığını ve beyin sisine yol açtığını da hatırlatmak isterim. merak edenler dm den bana yazıp bunun hakkında yapılan araştırmaların makalelerini alabilir.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Yolla bakalım
      ···
   tümünü göster