/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    2015’de bu inci sözlük hesabını açtığımda 13 yaşında daha orta sona giden abaza bi veledin tekiydim. Hatta baya zorbalık görmüştüm yaşım ufak diye. Daha sonra liseliyken özellikle 2016-2017 yıllarında aktif olarak inci sözlüğü kullandım.

    Sonra yaşım büyüdükçe ve ergenlik döneminden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayınca fark ettim ki ne kadar boş beleş abaza eli gibinde gezen ergen varsa burda takılıyor. Ve zamanında ben de bunlardan biriydim.

    Burdaki üyelerin çoğunun böyle tiplerden oluştuğuna o kadar eminim ki. Bi de zorbalanmaktan korktukları için asla liseli olduklarını itiraf etmez çoğu. Hep bi kendini büyük gösterme çabasındadır. Liseli olmayan yaşı 18 i geçmiş adamın çoğunlukla burda işi yoktur zaten.

    Bu platformu o yaşlarda severdim ama şimdi diyorum ki çok boş bi platformmuş burası. Yıllar sonra mazileri canlandırmak adına buraya giriş yaptım. Giriş yapmışken gerçekleri de yazmak istedim.

    Burdaki insanların genel profili abaza, sürekli eli gibinde gezen, 31 çekmekten kafayı yemiş, gördüğü her karıya hatta kuzenine vs. kaldıran tiplerdir. Sürekli millete sallar küfür ederler ama ettikleri küfürler klavye delikanlılığından öteye geçmez.

    Tabi ki bazı istisnalar da vardır ama istinalar kaideyi bozmaz. Maalesef acı ama gerçek. Bu platform böyle insanlardan oluşuyor.

    En son entrymi 2020 yılında girmişim yani lise yeni bitmişti. Abazalığımın son dönemleri ve yeni milli olduğum dönemler. Ondan sonra zaten sosyal biri olmaya başlayınca bu platforma girme ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Şuan 22 yaşındayım ve insan olgunlaştıkça cidden çok değişiyor.

    Ben cilginsisman ve bu benim son entry’m.
    Vesselam
    ···
   tümünü göster