/i/Tespit

  1. 26.
    +3 -1
    olum en büyük derdim 170 olmam olsun amk. cidden bununla beni sindirebileceğini mi zannediyosun :D benim sahip oldum sadece yerden yüksekliğimi belirten en fazla iki üç kızla konuşurken artısı olması dışında hiç bir etkisi bulunmayan bir değer sadece. sağlığımı sıhatimi etkileyecek bişey yok Allah a şükür. annemin babamın genlerinin ortalamasından aldığım ortalama bir rakam. seninki ise tamamen seçeneğe dayalı kendi öz bedenini reddetmen. ayrıca 160 sın huur evladı senin ne haddine milletin boyuna laf atmak. bir erkeğin boyunun bu kadar kısa olması için hormonal bi sıkıntısının olmuş olması gerekir. sağlıklı da değil yani.

    30 undan sonra östrojen alarak yannanımı dişi görünürsün. büyük ihtimalle fazla yağ topladığından selülitli bir şekilde ne kadına ne erkeğe benzemeyerek major depresyonlu hayatına devam edeceksin. belki abd de çocuk falan ellersin diğer translar gibi. veya aşırı dozdan küvette de ölebilirsin bilmiyom.

    ayrıca kimsenin sizi gibine taktığı veya dur şunu depresyona sokayım ehuehehe dediği yok. sözlükte doğmamış bebeğine sövülen adam var amk. şaşırmadım zaten klagib transların mağdur edebiyatı yapma taktikleri. ama ben yine uyarıyorum ki 5-10 seneye intihar istatistiklerinde bir sayı olarak yerini almak dışında potansiyeli olmayan biri için fazla iddalı konuşuyosun. nereye geldiğinin veya ne kadar kazandığının bi önemi yok. zaten sen de söylemişsin lgbt propogandası büyük şirektlerin yaptığını. yani sen oraya birileri tarafından konuldun kendi emeğinle gelmedin. o yüzden bunun bir otoriter değeri yok.
    ···
   tümünü göster