1. 1.
    +5 -5
    bir gecede 6 kızla öpüşmüştüm. o zamanlar 23 yaşında falandım. benden yaşça büyük, tahminen 35'lerinde bir kadın kolumdan tutup zorla eve zütürmeye kalkmıştı. ne yalan söyleyeyim sevinerek anlatırdık. şimdi erkek yapınca en karizma o, kadın yapınca huur mu oldu. rusya'da olunca herkes o kızların peşinden koşuyor, kız türk olunca ahlaksız mı oluyor.

    ahlak öpüşmeyle, biyolojik ihtiyaçların giderilmesiyle ölçülmez. üniversitede okurken aynı dönemde başı kapalı bir kız vardı. öğrendik ki yurtta üçlü yapıyormuş. iki erkek bir kız olarak. son sene türbandan da çıkmıştı. bu onun cinsel ihtiyacıdır, zevkidir. size ne.

    türkiye'de de gece hiç dışarı çıkmamışsınız sanırım. her yerde bu görüntülere rastlamak mümkün. odakule'nin orada beni tuvalete kitleyen bile oldu. başkalarının hayatlarına özenip ağlamayın. sen nasıl istediğinle sevişebiliyorsan, bu kız da gider istediğini yaşar.

    buna anormal davranış diyenlere bak, her gün hakkınız yeniyor, zütünüz, geleceğiniz gibiliyor. elalemin hayatına karışacağınıza bunlara ses çıkartın. asıl anormal olan senin geleceğinin elinden alınması. dünyanın başka hiçbir yerinde bu normal karşılanmaz. kadın düşmanlığı yapmak için başka malzeme arayın.
    ···
   tümünü göster