/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Evet arkadaşlar uzman olarak size tranciksüel, triversti, crossdresser, femboy, trap, sissy, shemale, ladyboy gibi kavramları anlatacağım.

    Bu bağlamda tranciksüeller kendilerini kadın gibi hissediyor, kadın olarak tanımlıyor ve bunun için hormon, ameliyat gibi işlemlere başvuruyor. Ladyboylar ve Shemaleler de bu klasmanda.

    Triverstiler de kendini kadın gibi hissediyor ama sadece kadın kıyafetleri giydikleri zaman kendilerini kadın olarak tanımlıyor. Ameliyat, hormon vs yok.

    Crossdresserlar kısaca CDler kendilerini erkek olarak görüp erkek olarak hissediyor ama kadın kıyafetleri giymekten haz alıyor. Sissyler de bu klasmanda.

    Femboylar kendilerini erkek hissedip erkek olarak tanımlıyor ama cdler gibi belirli zamanlarda kadın gibi giyinip feminen davranıyorlar. Bunlar bi de genç oluyor genelde. Bakım, makyaj, diyet, spor ve giyim ile daha feminen oluyorlar.

    Trapler tamamen erkekler ama doğuştan gelen güzellik ve feminenlikleri var. Saçları uzatıp bi de üstlerine bi kadın kıyafeti geçirdimi ayırt etmek zor ama aslında erkekler
    ···
   tümünü göster