1. 1.
    +4
    Yıllar önce Bi ara evine gitmiştim, kapıdan girerken çurablarım fayansa yapıştı zamk gibi kaldım, kıpırdayamadım öyle, kapı aralığından Alço bakışı atınca tecevüz edecek sandım, Sonra ne dese beğenirsiniz, Panpa çurablarını çıkra da bana footjob yap demez mi ilacıma gazoz atınca, gözüne anahtar deliğinden justin marka biber gazı sıkıp kaçtım evden, bi baktım motogiblet kaskı takmış ağlaya ağlaya, kaçma aşkısı, gitme peripellam nidalarıyla, arkamdan koşarak bana yetişti, orda bile eli çükündeydi, koşarkene önüme döl fışkırtarak ayağımı kaydırma peşindeydi seni kulübe dahil etme amacındayım diyerek, ömce zikecem beybisi, korkma, ayak kaydırmalı ritüel koşusu bu deyince.
    Korkudan züte teneke bağlayıp inanılmaz bir se8xiz kurtuluş koşusuyla kaçtum, taşaklarım bile korkudan hızlı öfkeli patinaj dumanı çekerek bacaklara güç vermişti, sis atarak göddü öyle zor kurtardım ordan. Halen beni arar durur.
    Bu da böyle bir anımdır hakim bey.📿📿🧔🧔
    ···
    1. 1.
      +1
      sürükleyici ve nefes kesici bir anınız olmuş be peripellam peki müstekbel ciks eşi birgül hanımlan tanıştın mı?
      ···
      1. 1.
        +1
        Tanıyamadım onu, arka bahçede bi havuzu var, O kadar paylaştığı karıların hepsini ayarlamış kendine harem kurmuş, karısı bişey de demiyor neyse, havuzda viski partisi yapıyor, evine gelenleri ağına düşürüp kulübe dahil ederek sperm sağıp satıyormuş, maddi geliri kulüpten sağdığı spermlerden sağlıyor.
        ···
      2. 2.
        +1
        inanamıyorum, ayaklarını yaladığı travestinin sperm taneciği daha değerlidir o halde. e bu herif o zaman billy shawn tarikatından olmasın?
        ···
      3. 3.
        +1
        olabülütesi mevcut beybim📿📿🧔🧔
        ···
      4. 4.
        +1
        hobaaaa
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster