/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    0
    alfa odun değildir beyler...
    hayatı yaşar.
    bilgisayar oyunu oynar, kitap okur, dişilerin başını döndürür, diğer beta ve omega erkekleriyle iyi ilişkiler kurar ; bu liste böyle uzar.
    alfa kasıntı değildir, size yansıtılan saçma alfa profilinden uzaklaşın derhal.
    özümsemeniz gereken yazılar var ve sahip çıkmanız gereken bir başlık ; çünkü alfa olmak istiyorsunuz.
    o halde iki tarafın da yapacak işleri var ve birbirimizi tutmayalım.

    ;Değinmek istediğim bir diğer konuda bu entry.
    Odun değil hayatı yaşardan sonra diyor ki, toplumun bahsettiği alfa profilinden uzaklaşın derhal.
    Senin alfan seni hayatına uygun yaşaman için şartlarken, toplumun dayattığı model aşırı küstah kendini beğenmiş bir oruspu çocuğu olmanı sağlayıp, etrafındakilerle ilişkiler kuramadığın, zekice davranamadığın, hayatla iç içe olamadın gibtiri vızzık bir sigmaerkekprofili veriyor.
    Ve kadınların en çok bu erkeklere gibi kalkmıyor muamelesi yapması, veya aklını kullanmayan kadınlarında bu erkeklerden medet umması gibi saçmalıklar var kanmayın sakın xd.
    Şimdi senin alfan, hayatın, içinde bulunduğun sistem, zaten işleyiş halinde olan bir sistem.
    Sistem olmasa aç kalacaksın, ve sistemde binlerce dişli var ve bunlardan birisi olman lazım. Yani bir doktorda olsan kebapcı da, karakterini lanse etmeyecek birşey statü. toplumun gözünde bu farklı evet. ama toplumun tabiri sıçıyo. ve insana insan gibi değer veremediğinden toplum sende sorundan sistemi suçlayarak çıkmaya çalışıyosun. ama sistem senin 12.katındaki evine su getiriyor..
    Dahada şükrederek/akıl ederek yaşaman gerekirken sen üstüne bir de boşlukları/tabuları aşmak düzeltmek yerine bozgunculuğu seçiyosun çünkü kimi gerçekler senin işine gelmeyebiliyor ve yüz çeviriyosun.
    Demiyorum herşey düzgün veya yanlış; diyorum ki herşey karman çorman, aydınlatman lazım, ayılman lazım.
    Birde dini boyutu var olayın, şahsen ben tcma'dan değilde dinden yola çıkmıştım bunları öğrenirken. Allah'a şükürler olsun.
    Barış ve esenlik sizinle olsun. bu günlük yeterli
    ···
   tümünü göster