1. 1.
    +9
    gördüm demin migrosta. Allaha and olsunki şimdiye kadar gördüğüm dikkatle arkasından alışveriş yapıyor numarasıyla yüzlerce züt izlemiştim marketlerde ama bu bambaşkaydı krem rengi dar bi hafif şeffımsı tayt benzeri bişey vardı altında. zütüne baktığımda donu belli oluyordu yarım don idi. Dikkatlice izledim peşinden çaktırmadan ama ben çaktırmasamda zavallı amcık orucu yaşayan pipim hemencecik ayağa kalkarak adeta azgın salyalı kuduz bir pitbull cinsi köpek edasıyla kendini belli etmeye başlamıştı. Karının züt orta boydan biraz büyüktü 30 lu yaşlarındaydı yanındada 7-8 yaşlarında iki çocuğu var idi. Sürekli aşaga raflara bakarak domalıyordu ama göz göze gelmiştik ve onun zütüne baktığımı %100 fark ettiği için şımarık edalarla sürekli domalarak bana zütünü detaylı olarak tanıtıyordu. Saçlar sarı ve gözler ise mavi idi. 1.70 boylarında idi. içimden bu nasıl türko yahu diye seslenirken, amcığa oruçlu kalmış pipim adeta beni onun içine sok diye bağırıyordu.

    Benim onu izledigimi farkettikten sonra neden daha fazla domalarak zütünü sergilemişti? Acaba oda cinsel ilişkiye girmem gerektiğini, pipimin amcığa aç haline kıyamayarak kendini gibtirmek mi istemişti? Ön tarafından baktığımda ise taytı dıbını adeta sarmış kabak gibi etli sulu amcığı kendini sergiliyordu öyle olmasa am çizgisini nasıl görebilecektim?

    Şuan tek isteğim onun kocasından gizli yatak arkadaşı olmak ve markete diye evden çıkarak buluşarak boş bir inşaat yada depoda onu duvara dogru domaltarak önce zütüne sonra etli kabak gibi amcığına zevk sütümü akıtmak...

    Şu mübarek ramazan gününde başıma gelene bak e tabi bu akşam 31 çekmek şart olur.
    ···
   tümünü göster