/i/Kızlar Soruyor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    çok yakın bir kankam var erkek biz bunula daha çok ciks falan konuşuyoruz ve bu konuşarı rahat konuşabildiğim tek kişi o.

    geçenlerde yine mesajlaşıyoduk sonra dedim ya biz napıyoruz ben kendimden utandım kankamla konuştuğuma bak falan dedim konuyu kapadık 3 4 gün konuşmadık sonra bu mesaj attı biraz konuştuk ama yine konu cikse gitti ne konuşursak konuşalım konu hep oraya gidiyo ve dedi kanka ben dayanmıyorum azdır beni dedi bişiler yazıp onu tahrik etmemi istiyo benden bende yapıyorum.

    sonra hiç havamda değilim 2 gündür yazamıyorum kanka 31 hikayeleri atıyım deyip hikaye atıyorum buna ama bu çocuk kanka boşver illa sen yaz diyo sen yazarsan kötü olmaz hadi azdır beni bebeğim hadi falan deyip sürekli beni gaza getirme peşinde onun için bişiler uydurup azdırıyorum bunu ve bu azıyo falan benide azdırıyo ve sonra yine ya ne konuşuyoruz diyorum ama devam ediyoruz. oyle ne yaptığımızı fark ettiğimden beri rahatça bişiler uyduramıyorum.

    ve onun bir sevilisi var ve onuçok seviyo boyle konuşmaya devam etmeyelim dedim kanka ben onu seviyorum ama sen beni azdırıyosun devam et dedi devam ediyoruz hala ne yapmalıyım kafam çok karışık
    ···
   tümünü göster