/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    3-5 sevdiğim kürt olan arkadaşım var ama böyle milleti gibeyim amk. Burada bir vajayna diye bir yazar var, önüne geleni yalıyor, başını okşasınlar, korusunlar diye züteleği. Heh kürtler aynen bu taktiği uyguluyor amk, irtica eden huur çocukları zütümüze jop sokuyorlar, dilimizi konuşturmuyorlar diye ağlıyor, eğitimlileri zütlerinden sahte olduğu bariz dökümanlar çıkarıyor vs vs.
    Bir tane lavuk var, türk kimliği taşıyıp ermeni soykırımı için böyle bir belge çıkarmış zütünden, (bkz: taner akçam)
    Bak zütten uydurma telgraf yazışmasına bak, Talat Paşa yazmış

    the order that all of the Armenians’ rights on Turkish soil, such as the right to live and work, have been eliminated, and not one is to be left [alive]—not even the infant in the cradle; the government accepts all responsibility for this.

    Kabaca ermenilerin Türk topraklarındaki yaşamak ve çalışmak gibi tüm hakları feshedilmiştir ve kimse sağ bırakılmayacaktır, beşikteki bebekler bile, devlet bütün sorumluluğu üstüne alıyor diye çevriliyor.

    Ve bu dıbına kodumun ermenileri bunu soykırımın kanıtı olarak kullanıyorlar. Bu gibtimin evladına biraz baktım, ismi bizden ama vukuatları neler? Komünizm ve kürtçülük yapmak :D Yurtdışında eğitim veriyor muallaknin evladı. Rant kapısı yaptılar bu kodumun ermeni soykırım safsatasını, popi mi olmak istiyon, patlat bir tane zütten uydurma ermeni soykırım yalanı. Bu muallaktor "A shameful act" utanç verici bir eylem isminde kitapla başlatmış bu gibimsonikliği, Bernard Lewis in soykırıma dair bir belge yok demesine karşılık vs attırıyor muallakler. Hâlen bu takları saçmaya devam ediyor kahpenin evladı, senin ben ananı gibeyim taner akçam.
    ···
   tümünü göster