1. 1.
    +7 -3
    Hani elin avrupalısı amerikalisi gavattır geniştir diye bi algı vardır ya bizim millette bu tamamen kendi takunu örtmek için adamların üstüne zorla yapıştırılmış bi yalan. Erkeklerin ve kızların özellikle kızların ne kadar bozulduğunu ya da şöyle söyleyeyim toplumun nasıl ahlaken eridiğini benim gözlerimle bi görebilseniz karşı cinsle ya da hemcinsinizle kuracağın her ilişkide iki kere düşünür, sokakta yürürken gördüğünüz her insana şüpheyle yaklaşırsınız. Belki de bu dediğimi yapanlar da vardır.

    Kız arkadaşını yanında getirdiği arkadaşıyla sarhoş olup yiyen gençler, aynı şeyi yapan evli çiftler, karısı masada memeler fora canlı yayın açıp oradan gelen parayla hesabı ödeyen adamlar, başörtülü hatunların donsuz gezip dip masalarda kendini parmaklatması, beleş bira için numara verip bi bira ver akşam gibişek diyen üniversiteye yeni gelmiş kızlar vs vs pompei yanarken kaçmış tüm günahkarlar şu yaşadığımız güzel ülkenin içinde toplumun önemli kesimlerinde, durakta, sokakta her yerde karşınıza çıkan insanlar.

    Zaten şu an mesela ramazan ayındayız ben şu imansız halimle saygıdan sokakta sigara bile içmezken heyt höyt dayılar kahve köşelerinde çayın dibine vuruyolar ya yolda yürürken vay amk ülke ne çok değişti la dedirtiyo.

    insanlar iyinin ne olduğunu unuttu, belki de hayatlarında iyi bir şey kalmadığından.
    ···
   tümünü göster