/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    hikayesi anlatayım size;

    Yıl 2011,

    O zamanlar Cam4 var. Onlyfans'ın çok eski versiyonu gibi düşünün. Sözlükten bir tane yazar başlık açıp herkesi çağırdı.

    "Kadınım" dedi ama inanmadık. Bi baktık cidden taş gibi kadın. Lan bi de fen lisesi mezunu. Eskiden de fen liseleri Türkiye'nin en iyi liseleriydi. Entryleri de öyle escort entrysi değil. Yani doğru söylüyor.

    Hem güzel hem inci sözlük yazarı hem kültürlü hem tahsilli hem 21 yaşında kız bize yayın açtı. 500 kişi falanız. Daldık tabi anında içeri.

    Gecenin 4'ü gibi başlamıştık izlemeye. Emin olun ertesi gün kimse okula gitmemiştir.

    Neyse bu önce sohbet muhabbet etti. Ama nasıl düzgün konuşuyor. Yani karın olsun al sabaha kadar sohbet et. Öyle de tatlı dilli. Aşık olduk resmen. Normalde karı görünce mal mal hakaret eden bizden kimse tek bir hakaret yazmadı kıza. Sabaha kadar konuştu. Bizden zeki ve bilgili olduğu öyle belliydi ki, saatlerce kadar hayran hayran dinledik.

    Amk kız sonra birden dansa başladı. Ne güzel oynuyordu görecektiniz. Büyülendik! Birden soyundu! O zamanlar ,ve hala, Cam4'ün olayı buydu. ciks ve çıplaklık. Saat 7 gibi falan mastürbasyon yaptı. Sonra bizle 1 saat daha muhabbet etti ve gitti.

    Biz ne yaptık biliyor musunuz?

    Malın teki tutup ekran görüntülerini almış, kızın evini bir şekilde bulmuş ve komşularına iletmiş. Kızı evden kovdular lan!

    Sonra o kız bir daha da uğramadı. Nickini hala bilirim ve ara sıra eski entrylerini de girip okurum.

    Yani; anarşizmin, özgürlüğün mekanı diye kurup ayakta tuttuğumuz sözlüğün böyle böyle anası gibildi işte. Farklı fikirlerin yeşerdiği bir ortamken, farklı yaşam tarzı olan insanları kendi elimizle sindirdik.

    Sözlük de ülke de böylece yıllar içinde taka döndü.

    Bugün sokakta gördüğünüz dalyarak insanların birebir aynısı ile sözlükte de karşılaşıyor olmanızın, kaçacak bir yerinizin, sığınacak limanınızın olmamasının sebebi bizim gibi dalyaraklardır.
    ···
   tümünü göster