1. 8476.
    -1
    19 mart'ta uçak bileti aldım. 20 mart'ta babama da söyledim. kalacak yer rezervasyonunu booking com üzerinden yaptım, 6 nisan'a kadar para çekmeyecek. iş teklifi aldım yalanını söylediğim için aileyle konuşmalar bunun üzerinden yürüyor. illaki bilmek istedikleri için güya maaşımı söyledim. sonra sömürmeye kalkmasınlar diye 1500 usd dedim, ama dedim prim gibi + kazanç olanağı var ciddi ölçüde ve bu şekilde değerlendirmeye değer bir teklif oluyor. bu sefer de 1500 masraflarınla beraber gittiğine değmez diyor; diyorum o kağıt üstü ve kesin olan, artısı da var, kafasına girmiyor. burada ufak ufak da olsa sıfırdan başlayabilirsin diyor. diyorum ki madem öyle kolay sıfırdan başlamak, söyle bana bir iş fikri başlayayım diyorum. halihazırda gelirimin büyük kısmını oluşturan iş iptal oldu, söyle bir iş diyorum bir şey yok haliyle. en son burada asgari ücretli bir iş de olsa girip bir taraftan kendi işini yürütemez misin demeye getirdi işi.

    paranın yasal kısmını aşan miktarını kriptoya aktarıp kalanını nakit tutacağım. eylül 2019'dan beri ailemden para almıyorum. 2021 sonundan beri aileme verdiğim karşılıksız maddi desteğin haddi hesabı yok. sırf keyifleri benim yanları başında durmamı istiyor diye kendilerinde benim ne yapacağımı, hangi maaşın oraya gitmeye değeceğini söyleme haddini kendilerinde buluyorlar.

    artık yeter lan, herkes haddini bilecek. kendi hayatımı ben kazanıyorum, ne yapacağıma da ben karar vereceğim; zütü taklu bir memur değil. havayolu firmasının istanbul ofisine bilet tarihini erkene çekme imkanı ve masrafı hakkında yarın sabah 9'da otomatik emailim gidecek. aynı şekilde kripto meselesi için bulduğum yeni bir kontağa da. parayı ayarlayıp, havayolu firmasından bilgi alıp birkaç gün daha bekleyeceğim. eğer insan gibi rıza gösterdiler, gösterdiler. yoksa uçağı erkene çekip gibtir olup gideceğim.

    bu hayata kendim için geldim. ailemin köpeği olup gel oğlum git oğlum dediklerinde gelip gitmek için değil. yetti artık.
    ···
    1. 1.
      +1
      seyis senin durum harbi sakat.
      ···
      1. 1.
        0
        gunluk gibi bir yer burasi. yazacaksan sen de kendine yaz.
        ···
      2. 2.
        +1
        Başlık senin seyis. Sadece ailenle durumun demiştim.
        ···
      3. 3.
        0
        haa eyvallah. seyis hitabi sozluge yenice oturan bir hitap mi yoksa ilaveten bir manasi var mi? aile konusu cok dert degil. birkac gune iki yoldan biriyle cozulecek basit bir gundem.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster