/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Artık görünmez olduğumdan emindim , telaşa kapılmıştım. Sokağa döndüm "Burdayım beni görüyor musunuz ? " diye bağırıyordum insanlar ise göz teması kurmadan yanımdan kaçar gibi uzaklaşıyorlardı. Bir şeyler düşündüm. , tişörtümü çıkarıp sallamaya başladım. "heyy burdayım. " , böyle yapınca birkaç gözün bana döndüğünü hissettim. Tişörtü çıkarınca tişört görünmezlik özelliğini yitirmişti. insanlar uçan bir tişört görüyor olmalılardı.

    Birkaç insanın tepkisini çektiğime sevindim, gaza gelerek anadan üryan soyundum.
    "Hey bakın bakın ! " diye bağırdım. Havada uçuşan kıyafetleri görmek bazı insanların çığlık atmasına neden oldu. Bu durumdan biraz eğlenmeye başlamıştım. Artık görünmezdim , bu bir eziklik değil bir süper güçtü. Hep arzuladığım komşu kızını istediğim an gibebilir ve kayıplara karışabilirdim. Sokakta kendimden geçmiş, kahkahalarla insanlarla eğlenmeye devam ediyordum.

    Mutluluğum çok uzun sürmedi. Birden tekrar görünür olmuş olacağım ki 2 polis yanıma gelip bağırıp çağırmaya başladılar. Yok efendim neden dal taşak gezip insanları rahatız ediyormuşum. Az önce görünmez olduğumu bunun bir problem olmadığını söyledim deli muamelesi yaptılar.

    Kollarımdan tutup beni nezarete attılar. Aslında benim için eğlence devam ediyordu. Kötü şekilde de olsa toplum tarafından farkedilen biriydim artık. Polisler bana daha önce gbt bile sormamışlardı fakat artık benimle uzun uzun konuşuyorlardı. Bana bir birey gibi muamele ettiler. Varlığımı hissediyordum artık. Ben de o makinenin bir cıvatasıydım.

    Ortam geriliyordu ama umrumda değildi. Konuşmama hakkımı kullandım. Ben konuşmadıkça gıdıklayyarak konuşturmaya çalıştılar. O da fayda etmeyince saldılar.

    3 gün oluyor esnaflar artık selam vermeye başladılar. Çıplak kral diyorlar bana. Güzel kızlar için hala görünmez olabiliyorum bazen. isveç çakısı sipariş verdim umarım bu konuyu da halledeceğim.
    ···
   tümünü göster