/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    bunu yazmalı mıyım bilmiyorum da neyse amk.
    Değişik bi mekandayım, tuvalete gidiyorum pisuvarda işerkene yandaki çiftin üzerine sıçrıyor. (rüya işte amk). Ordan bi muhabbet açılıyor bunlar da birbirini kardeş olarak tanıtıyor. 2 yıl sonra ögreniyorum evlenmişler, kızın 2 yıl sonraki halini goruyorum 1618.
    Rüya degişiyor, ben okuldayım. Ama burası okul değil. Koridor var, koridorun sonunda benim oda yandaki oda da nalet tamdürüm giriyor. iki oda arasında pencere var ve tül perde var aynı bodrum katındaki mescit gibi.
    Benim oda büyüyor o arsanın yanındaki pazar yeri gibi çatısı var sadece, hava da kararıyor yagmur yagacak, etraf da kalabalıklaşıyor. Nalet tamdurumden halen cıt yok, diğeri tahm kenchi görüyorum bi şeyler söyluyor benim o an gibimde degil tabi. Sigara icesim geliyor da sigaram yok, hava da tam icmelik amk şarıl şarıl yagmur yagıyor ben o çatılı yerin köşesinde. Tahm kenchten otlanacagıma gider alırım diyip sigara almaya gidiyorum. O sıralar uyanıyorum.
    Sigarayı da bırakmıştım halbuki.
    Bunu yazarken düşündüğümden daha saçma olduğunu fark ettim. Zaten sadece kendim anlayacağım şekilde yazdım. Benden başka bunları okuyan varsa da anasının dıbına koyayım zaten. 10.05.2024
    ···
    1. 1.
      +1
      sırf okudum diye anamın ne suçu vardı şimdi huurnun çocuğu?
      ···
      1. 1.
        0
        Okumayın ulaaayyyn
        ···
   tümünü göster