1. 26.
    +2 -1
    be anasını gibtiğiminin çocuğu, ermeni soykırımı hakkında ne bildiğini zannediyorsun lan amcığın orkide akan önemsiz suyu. iki tane zütü taklu belgesel seyredip ondan sonra televizyonda yıllardır bi gibim üretmekten yoksun iki üç tane zütümle aynı iq ya sahip gazeteci - yazar seyredip gaza gelen binsin lan sen. senden ne beklenir muallaknin soyu.

    be anasını gibtiminin evladı, filozoflardan bahsetmeyip onların ne anlattığını bilmeyip senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup mal durumuna mı düşeyim lan huur çocuklarından dahi daha az itibar gören etkisiz eleman. sen o önemsemediğin bilgileri belki bilseydin, amsalak bir adam olmak yerine hiç değilse sadece anadan ötürü huur çocukluğuna haiz - ki bu senin gibi bir binin suçu olamaz - olacaktın.

    ayrıca 1915 yılında ne olduğunu sana belgelerle açıklarım, o %10 uygulamalarını, hem kürtlerin hem ermenilerin imam ve papazlarından ayrı göç ettirişlerini, ayrıca ittihat ve terrakki nin şifreli yazışmalarının dökümanlarını bir bir sana gösterir, sonra sen "hadi ya gerçekten böylemiymiş" derken yavaştan zütünü okşamaya başlarım lan. minik dokunuşlardan zevk alan kurumuş gariban gibini andıran yavşak tohumu. hiçbir şey bilmeyip avaz avaz ötmekten başka bi gibime yaramayan saksağan kuşu seni.

    "aile fertlerinin sexte sınır tanımaması, senin gibi bir içest binin dünyayı kirletmesine sebep olduğundan dolayı, doğayı korumak isteyen tüm canlılar ananı gibse müstehaktır."

    ayrıca, senin sex üzerine yaptığın yorumların köküne kibrit suyu dökeyim lan, dıbına kodumunun gül ağacı karakterlisi. senin gibi, ömrü boyunca gibilmemekle lanetlenmiş kızları dahi zorla ayartan bir bin, sexle ilintili ancak böyle gerzek bir yorum yapabilir. sen de doğayı korumak isteyen canlılar gibi "ayy binim doğmasın, yoksa babam anamı gibtiği şevkle beni de giber" diyerek, huurnun amından dahi boşalma esnasında gibini çeken bir binsin lan.
    ···
   tümünü göster