1. 1.
    0
    @1 burda el kaldırıyoruz hiç bize baktığın yok. sabahtan beridir hiçbirşey şeyittiğin yok. bizim söyleyeceğimiz çok önemli birşey var. herkes konuşuyor maşallah. burada adalet yok yani buna ront çalmak derler. niye böyle yaptırıyosunuz. ben burada adam gibi oturuyorum ııı şey yapmak istiyorum yorumumu yapmak istiyorum ama müsade edin lütfen. ben onlara çok önemli birşey söylücem bütün türkiyeye de söylücem. onlar yanlış şarkı seçtiler şu bakımdan bazı şarkıcılar vardır şarkılarını söylerken çok dikkat etmek lazım eğer elvis şarkısı seçilmişse eğer beatles şarkısı seçilmişse eğer tarkan şarkısı seçilmişse orada ses es ve dans vardır. yada başka ööö öğeler vardır. onlara riayet etsinler. seçerkende böyle seçsinler. onun için göz dolduramadılar ve bii iii işe yaramadılar. bundan sonra biraz bana bakacaksın lütfen! ama olmuyor. olmuyor! ben sana sana saa. hayır hayır.

    burada bir saksı gibi duruyorum. saksı değilim ben!! ben erol büyükburcum. bana saksı muamelesi yapamazsınız. ben burada erol büyükburcum. bana arada bir soracaksınız. hep herkes konuşuyor. ben sağ sağ sağ altı saatten beri kaç saatten beri oturuyoruz burada hiç bana 2 defa laf laf gelmedi niye böyle yapıyorsunuz. haksızlık yapıyorsunuz. buda reyting yapar işte al sana. evet evet evet buda reyting buda reyting buda reyting. ben reytingi çok iyi bilirim. ohoooo nelerini bilirim. ben sahneyi nasıl evirir çevirir nasıl söööö öğğ halkı neler yaparım. ben bilirim o işi. ama beni göz ardı etmeyin ben burada otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin. ben büyük bir sanatçıyım. gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim.

    ben türkiyede türk popunu ilk kuran adamıyım. o yüzden bana soracaksınız. en çok banaaaaa bu kadar! çoluk çocuğu dinliyorsunuz beni dinlemiyorsunuz. reyting için bunu yapıyorsunuz olmuyor.
    ···
   tümünü göster