1. 176.
    +4
    <<<<<<<<<<< 30 kişiye karşı tek kişi >>>>>>>>>>>>>>>>>

    ben tabi ki 30 kişilik gruptanım ama dayak yiyen bi ben varım amk.

    denizlide eskiden körüklü otobüsler vardı kalktı şimdi. otobüste cep telefonu yasak muhabbeti yeni çıkmış o zamanlar elektronik skim falan muhabbeti.

    denizlisporun maçına gidiyoz belediye otobüsüyle 30 kişi körüklünün en arkasını doldurmuşuz, ortaya kadr normal vatandaş, ortadan sonra en önde ben olmak şartıyla arkamda 30 kişi gidiyoz. kıllık olsun diye çıkardık cep telefonlarını 30 kişi birbirimize melodi dinletiyoz mesajları okutuyoz falan. tabi o zaman beleş mesaj muhabbeti yok, herkes mesaj atamıyo.

    e amk tam beklediğimiz gibi ipnenin biri kapatsanıza telefonları gençler dedi 30 yaşlarında bi eleman. bizim de amaç puştluk zaten, arkadadan bizimkiler bağırdı sanane lan falan diye. eleman da yediremedi tabi artistlenemye başladı.

    bizimkiler adamı dövecek otobüste kafaya koymuşlar. e amk en önde ben varım durun lan demeye kalmadan arkadan bi çullandı bizim pekekentler, adam baktı bizimkiler geliyo, rasgele tekmeyi öne doğru bi uzattı ben adamın tekmesiyle bizim elemanlar arasında kaldım omunağoyayım. tekme karnımda, bizimkiler ittiriyo, gibim daşşağım ezildi binler yüzünden iki gün karnım ağrımşıtı ya

    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ···
   tümünü göster