1. 126.
    +9 -1
    panpa bu binlerin hiçbirini dinleme kulağını bana ver bu adamlar basit şeyler anlatıyolar sana.
    1)sevgilisi veya sevdiği biri var mı öğren, nişanlı bile olabilir. varsa kaderine küs, dakkasında vazgeç. vazgeçmezsen huur çocukluğu yapmış olursun.
    2)önce sessiz başla. ota taka atlayıp dikkat çekmeye çalışma. kız laubali olduğunu düşünüp içinden sana mal amk diyebilir. hatta zamanla yüzüne karşı da diyebilir. önce sadece gözlerin konuşsun.
    3)aynı sınıftaysanız kızla zaten illa bi yerden muhabbet açılır. sakın çekingen olma, gayet geniş ol. ama genişliği de abartma sıçarsın.
    4)kız muhabbetini beğenirse zamanla muhabbet ilerler. davranışlarını düzgünce kontrol eder ve karakterini tam olarak sergilersen kız içinden sana hoş çocuk diyebilir. hatta zamanla yüzüne de diyebilir. ama tip yoksa o kıza kalmış bi olay.
    5)edebiyat bölümü. kıza sevdiği yazarları falan sor ve zor bulunacak bi kitap al. kız çok mutlu olur ve ona karşı bişeyler hissettiğini fark eder. ve ivmeler pozitifse o da sana karşı bişeyler hissetmeye başlar. aksini düşünme, gibtir et.
    6)kızın numarasını al,boş zamanlarında ara ara rahatsız et ama abartma. bunaltırsan kız tekmeyi basar. sonuçta kız milleti, ortalık yannan kaynıyo amk. elini sallasa ellisi.
    7)onu bi yemeğe veya sinemaya davet et. takunu çıkarmadan eğlendir kızı. bunu da becerirsen yüzde 70 olmuştur iş. tabi kızın memnuniyet durumuna göre analiz edersin vaziyeti.
    8)hoşlandığını hafiften belli et. yavaştan zütünde dolanmaya başla. eğer kız da hoşlanıyosa bunalmaz zaten.
    9)ve artık ima etmeye başla ondan hoşlandığını. ama kız emin olamasın yine de. içinden 'seviyo mu amk ya' diyip kendi beynini kemirsin. bu aşamada kızın hoşlanıp hoşlanmadığını anlamış olman gerek zaten. anlamadıysan gibtir git amk.
    10)kızı karlı bi kış akşamı duygusal bi filme zütür. film çıkışı uygun bi mekanda(sokakta olmalı) kızı karşına al gözlerinin içine bakarak güzel güzel konuş, etkile onu. ve son olarak kendisine açılıp yapış dudaklarına.

    giberim elim ağrıdı. bu kadar yazdım. bunları uygulamazsan zütüne job sokarım amk. raad ol,bu işlerden yeterince anlıyoruz.
    ···
   tümünü göster