1. 1.
    +2
    eskiden bir ülke varmış ve bu ülkeyi bir padişah yönetirmiş. padişah,güzeller güzeli karısı sultan ve de onlara hizmet eden bir sürü hizmetçi çok büyük ve görkemli bir sarayda yaşıyorlarmış.bu sarayda padişaha hizmet eden ahmet adında biri varmış ve sultana hayranmış, özellikle de sultanın göğüslerini yalamak konusunda bir takıntısı varmış. zamanla bu takıntı bi hastalığa dönüşmüş ve gidip derdini haremağasına açmış. haremağası onun bu derdine çare bulacağını,ama sonra da 100 altın alacağını söylemiş. ahmet kabul etmiş bunu.

    haremağası bir kocakarıdan özel bir ilaç almış, sultan banyodayken onun giysilerinin göğüs bölümüne iyice sürmüş. sultan banyodan çıktıktan sonra giysilerini giymiş ve göğüslerinde bir kaşıntı,bir yanmadır başlamış. saray doktoru birşey yapamamış durum karşısında, padişah çaresizmiş. haremağası padişaha şöyle demiş:
    -efendim, bunun bir çaresi vardır.
    -neymiş çaresi?
    -sizin hizmetliniz ahmet'in tükürüğü her derde devadır. sultanın göğüslerini yalarsa kesin geçer.
    -neee??

    padişah önce olmaz demiş,ama karısının çektiği ızdıraba daha fazla kayıtsız kalamamış ve izin vermiş en sonunda. ahmet,sultanın odasında, sultanın göğüslerini doyasıya yalayarak amacına ulaşmış. ertesi gün haremağası ahmet'in yanına girmiş ve şöyle bir diyalog geçmiş aralarında:
    -eee ahmet, amacına ulaştın. sultanın göğüslerini yaladın sayemde. artık şu 100 altını ver bakalım.
    -altın maltın vermem.ne de olsa gidip padişaha şikayet edemezsin çünkü sen de bu işin içindesin. hadi bakalım uzaaa.

    haremağası,bu cevap üzerine manyak öfkelenmiş. sonra da ,padişah banyo yaparken, aynı kocakarı ilacını padişahın donuna iyice sürmüş.
    ···
   tümünü göster