1. 151.
    +12 -3
    bak bi kere bi kız olarak sana ve buradaki ergenlere tavsiye veriyorum..

    kızın yanına mal mal gidip "bi dakikanızı alabilir miyim"
    "bi konuşabilir miyiz"
    gibi ezik sünepe cümleleri kurmamayı öğrenin artık.

    şimdi sana başımdan geçen küçük bir tanışma hikayesini anlatayım da git uygula. daha iyisini henüz görmedim zaten *

    kıza git ve ya pardon cenk diye birini tanıyor musunuz? diye sor. kız hayır diyecektir tabi.ya sen onun arkadaşı değil miydin ben mi karıştırıyorum de kız suratına salak salak bakarken.. anlat işte cenkin nereli olduğu hangi okuldan mezun olduğunu falan.. senin gibi bir arkadaşı vardı böyle aynı saç rengi aynı gözler aynı boyda falan de en son. kız ısrarla maalesef tanımadığını söyleyecektir. Tabi o aşamaya kadar doğal davanabildiysen eğer kız zaten şaşırarak gülümsemeye başlar o aradaki soğukluk gider.

    işte kız hayır inan tanımıyorum kıvdıbına geldiğinde elini uzat "o zaman ben cenk memnun oldum de"..Zaten kız bi şok olur * sen de gülersin iyiydi ama kabul et falan.. gerisi gelir..

    hem kendini geldiğin yeri şu anda okuduğun bölümü liseden mezun olduğun okula kadar anlatmış olursun hem kızdan hoşlandığını belli etmiş olursun hem de tanışmış olursun.

    Tanışamazsan sana capsimi yollıcam..:) Ben çok etkilenmiştim tea o zamanlar.. Tabi şimdiki kızları bilmem zekaları elvermez anlamazlar falan emolar gerzekler.. tamamen kullanıcı hatası.
    ···
   tümünü göster