1. 26.
    0
    tek tek yaziyorum, begenmeyeni gibertirim. --sonradan yaptigim eklemeleride buraya ekledim-

    aceto: yasli basli adam. saygili olmak lazim. milf! yabanci basindan cevirip cevirip duruyor. kotu de yapmiyor. ama turk futbolu da yazsin. ya fanatik oldugundan yazmiyor, ya kavga ciktigindan. ccc aceto reis ccc! (ekleme) reyiz bak o kadar ovduk. ben gerci seni yalayan exziklerden degilim, zirt pirt yorum yazmiyom ama bu garipleride dusun, sana yaranmak icin upuzun yorumlar yaziyolar, kale alipp cevap bile yazmiyon. neden, cevabini bekliyom. artist misin yoksa vaktin mi yok? o kadar kralsin amk kendine bi sekreter tut. mumkunse rus olmasin, onlar benim.

    arada fenerde yaz. olmuyo...

    pclion: unlendikce bir tarafi kalkanlardan. altyapi falan ayagina yatiyor, ama aslinda pek caktigi yok. kariyer yapmayi hedeflemis bu iste etliye sutluye dokunmaz. yalar. derbilerde bazen patliyor.

    borges: ilk zamanlar severdim. kurt galiba bu. kurt murt iyi adamdi, liseli falan degildi. ama unlendikce onun da arkasi kalkti. mesudu gibiyim emi!... borges bunu okuycani biliyorum. bundesligada yasiyor ve orayi daha yakindan takip ediyor olabilirsin. biliyorsundur bilmiyorsun demiyoruz. ama o patlak gozlu mesut ve gibik alman futbolu bizi bu kadar ilgilendirmiyor. gibmisim mainz'i. magath verdi eline?

    eksi begibtas: aralarinda liselilerde olsa iyi blok. anarsistler de var fasistlerde. jokond var, onu okumayin anlamaz.

    chao grey: bu bildigin ilkokullu. isterseniz okuyun, kendinizden igrenirsiniz. (ekleme) fikrimi degistirdim, bu anaokulu terk. daha fazla yazip kendeisini onemsesin istemiyorum. hayatinda hic maca gitmemis zaten ezik. papazlarin cayiri bunu gibertmisti.

    artemio franchi: bu da futboldan anlamayan baska blogk... bu adam futboldan anliyosa fatih urek'e vericem. zaten twitter resmi satanistlere benziyor, cirkin kizida koymus. fiorentina'ya kayiyim. gibeci takimsiniz.

    parmamaniac: bu iyi birine benziyo. pisiaslandan falan iyi biliyo. gerci bununda elinde patladi rijkaard. 4-3-3 4-3-3 beynimizi gibmisti. liseliyken fazla cm oynamis belli. supporter yazip duruyo gibicem en sonunda...

    flaying dutçmen: bu da hollanda'da ne goruyosa direkt bloka.. millet de hastasi olsun. hakan sukurle dalga gecmisti o zaman anlamistim ortaokullu oldugunu. yaz turkfutboluda okuyalim.

    fly reyiz'ten ozur diliyorum.. panpa buyuk reyizmissin sen anladin :P

    scugnizzi: bu enteresan bi cocuk. bazen acayip sinir oluyorum gibiceem geliyo, bazen de helal diyorum, pandik atasim geliyo. milliyet'ten ne varsa yaziyo. aydin dogan'a soylesem o laptopuna haciz koydurur amk. fenerli diye torpil geciyorum. hapse falan at bunu fener yuzunden sesini cikarmaz. oyle hasta. aziz yildirimida hic sevmez, sanki anneni bafiledi amk. dilencifalan yaziyolardi az gulmedim bu picler sayesinde. sukunu veriyorum. (ekleme) panpa seninde twitini okudum, verdim sukunu. bi de kizsaydin amk.

    amigo yücelin panpasinin diye seni severim. yalniz su gsli muallaklerle çok gibifikisin. gaymisin amk. belgadan uzak dur.

    bunun disinda yazilar falan guzel. tribun anilarinida yaz.

    son elestiri yapiyim pic sana. daum daum diyodun, aykut gelince gibtirettin kokainmanimi. gotun basin oynamasin. migros tribunde sana pandik atan biri olursa bilki o benim.D:D:D:D:D

    arielortega:buda fenerli. ama orteganin amk ne verdi bize amk. baska futbolcumu yok!!! arada guzel fotolar koyuyo, futboldan pek cakmiyo ama karilarrdan anliyo bi tane twitterdan manitasi var kari kasar. helal aslanimsaldir. (ekleme)twittirdan okudum yazdiklarini, sukunu verdim pic. delikanli adammisin. saldir * * :) yanliz maclara git, ilkokul terk gibi davranma. pompaya devam. amk yanliz twittirda butun huurlari takibe almisin, 900 kisiyi hangi ara okuyon pic? :D

    bloka biraz daha ozen. zaten 3-5 tane fenerli blog var, cinconlara kaptirmayin gotu.

    eraysozmen:bu cocukgsli. salak bisey. totalfutbol elinde patladi.

    extensor: kendini mehmet demirkol sanan varos cahili. ortaokul terk olabilir. cehalet kotu sey. 10 sayfa uzunlugunda yazi yazacagina otur da kitap oku amk. (ekleme) kres terk

    once terbiye ogren. rus yazarlari oku ama rus karilardan uzak dur amk

    noatsamisa: 8tasli falan ama bu cocugu severim. pandik atsan dovsen ses cikarmaz. oyle sessiz birine benziyo. iyi begibtasli. kendini futbol dahisi saniyo ama olsun o kadar.

    yigityilmaz: bu iyi bi taraftar ama ilkokıl terk olabilir. yazilari iiiiirenc otesi. artemio bile bundan iyi. dusunun.

    papazincayiri: ilkbasta en cok bunu okurdum nede olsa fener blogu. ama bunlarin hepsi aslinda doktora moktora yapmis gibikler ve futbolu pek sevmiyolar. siralama yapsalar futbol hayatlarinda ilk 10a girmez. gibtirin amerikan futbolu izleyin orhan pamuk okuduktan sonra. tarafcilar.

    lambuja: simdi bazi fenerlileri seviyorum dedim ya. bu kendini hincal uluc saniyo. oglum olsa para vermem dilensin amk. brezilyaya gitmis buna cok kotu seyler yapmislar. mehmet demirkollari izlemistim cristianlar transfer oldugunda, bunun blokunu o zaman bilmezdim progta okudular, dediler cristiyani taniyomus yazmis falan. ee noldu anamiza girdi cristian. aykut kocaman bunu kosede kistirmis olabilir.

    jesus almeyda: futboldan fazla anlamaz ama musluman bi cocuk. erbakanci amk. beraber namaza gideriz lan :D:D

    kale arkasi: bu adamin bloku guzeldi, ama artistlendimi ne oldu bilmiyorum, cinconun en ii topcusu keytaya cakma falan dedi. cimbomlular buna koydu, buda yokoldu. futboldan anlamiyo glbbbb.

    ilk11: fenerli bloklardan en sevdiklerimden. delikanli bicocuk. askerde glb. dikkat et arkayi saglam tut.

    futbol lav: bunlar da hic anlamaz. anliyolarsa zenciye veririm. zenginler glb, parami veriyolar nedir pek tutuluyolar. tutturucam ben!!!

    gayinsin: fenerlilere serefsiz dedi, sonra topugunami gibtilar bilmiyorum ortada yok...

    ali ece: ccc aliece ccc reyize sesleniyom.

    unlu oldum diye bloku boslama.

    birde kafandaki seyi cikar kel gormek istiyoms eni.

    __

    ha su pennebisey var. o anliyosa bende kanicyayim. hatta kanisim. zaten akpli glb amk.

    ccc isci partisi ccc

    __

    maca gitmeyen adamlarin blok yazmasini yasaklasinlar amk.

    justintvden faaln macizleyip yazimi yazilar lan.

    fakirseniz hesap nonuzu verin amk.

    __

    ekside revolfveno var. gsli bi pic ama iyi yaziyo. bloku varsa benim okuycaam bi yere yazsin. bu blokcu muallaklerin cogundan iyi. karilarida goturuyo glb.

    ___

    en dandik bloglar

    - l"am"buja
    - artemio biseyki
    - footballove
    - chaogrey
    - bikac salak 8jkli bloku var onlar adlarini bilmiyom

    en iyiler

    aceto panpa reyiz

    ilk11

    noatsamisa

    scugnizzi ve ariel

    pclion (saka lan hemen sevindin dimi amk)

    eksicipic8jkiler

    flying dutchman (kizma panpa ilk yazdiklarim icin)

    parmamanyak (olm degistir bu adi)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster