1. 76.
    +2
    bunların hepsi, asosyal,ezik ve ciddi anlamda zavallı diye nitelendirebilecegimiz tiplerdir. sadece elinde kamera ile sağa sola aptal aptal saldıran ergen değil,onu orda engellemeyen veya o ortamı terk etmeyen hepsi için geçerlidir bu söylediklerim..
    bunlar bireysel olarak koca bir hiçtir, yolda yalnız başlarına yürürken son derece masum ve mülayim görünümlüdür, kendilerine laf veya omuz atılsa dahi karşılık vermeyecek, önüne bakıp hızlı hızlı olay yerinden uzaklaşacak tiplerdir. aidiyet duygusudur bunların aradıkları. bulduklarında ise ülkücü olup bir olur adam döverler, terörist olur dağa çıkarlar, ellerine silah alır mafya olurlar ya da incici olur elalemin karısına kızına arsızca saldırırlar.
    bunların birçogu üniversite talebesidir, bulutların üzerinde gezerler. aslında birçoğu ergenlikten kurtulamamıştır, olgunluk bunlara çok uzaktır (bkz: 19 22 yaş arası ergen anarşist paradoksu)
    son olarak,bu ve bunlar gibi binlere iki çift lafım var; ben ve benim zihniyetimde olan insanların karısına, kızına,bacısına denk gelip, hayatınızın geri kalanını tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşamak zorunda kalmadan önce bu sığırlıkları bırakın, büyüyün..ama çok hızlı büyüyün... benden size abi tavsiyesi
    ···
   tümünü göster