1. 1.
    +2
    "türkler islamiyeti tıpkı şamanizme benzetip aaa bak bunların hem kitapları da var deyip islamiyet hemencicik kabul etmişlerdir."

    evet liseli arkadaşlarım, bu günki dersimiz bu koca yalan.

    ilk olarak talkan katlidıbını ele alalım, komutanı tam bir türk düşmanı olan (gibtirin gidin ve okuyun biyogrofisini, asıl adı ebu hafs kuteybedir) emevi soyundan horasan valisi kumandan kuteybe bin müslim, müslüman olmayan türklere "teslim olursanız canınız bağışlanacaktır" denmiştir fakat sonrasında "şeriat söz tanımaz" diyerek 40.000'in üzerinde savunmasız türk erkeğini nehrin kenarında kafalarını kesip nehri kırmızıya buladıktan sonra kazıklara bağlayıp 24 km boyunca sürüklemiştir, sırf ibret olsun diye. kadınları ise cariye olarak (huursu olarak) almış veya kölesi yapmıştır. türkler böyle vahşeyi ve caniliği çinlilerden dahi görmemişlerdir.

    liselerde okuduğunuz tarih kitabına değil fakat dünya tarihi kitaplarına en büyük katliam olarak geçmiştir.

    ikinci katliam ise babasının ölümünden sonra yerine geçen yezid ibni muhellep gerçekleştirmiştir ve türkleri kılıçtan geçirerek müslümanlaştırma politikası aynen devam etmiştir.

    bu pgibopat arap köpeği allah'a tüm türkleri öldürüp kanlarından değirmen döndüreceğine dair yemin eder ve tıpkı kuteybe gibi 50.000 üzerinde türkü 4 fersah boyunca ağaçlarda sallandırarak nehir kenarına sürükler ve oradaki korumasız türkleri de allah'a verdiği söz için öldürür ve kanlarını nehire akıttıktan kan ile ilerideki değirmen döndürülür, un ekmek yapılır ve o ekmeği yer. kadınların ise 5 de 1'i cariye olarak halifeye ayrıldıktan sonra geriye kalanı ise askerler arasında paylaştırılır...

    vesaire vesaire...

    özet: türkler "aa islam aynı bizim şamanizm. artık müslüman olalım. hem bunda kitap da var." dememişler. kılıç zoruyla müslüman olmuşlardır.
    ···
   tümünü göster