1. 1.
    +51 -4
    lan yarraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! kolların kıllı, paşa babamdan çok sakalın var, bıyıklar konusunda zaten nerdeyse benle yarışcan, bacak kıllarınla bildiğin sentorlara benziyon amk, koltuk altın leş gibi, göbek değil orda bi canlı besliyon sanki, dıbının kıllarını geçtim de zütündekiler ne lan ha? örülecek kıvama gelmişler amk! burun kıllarını söküp kullansam tekstil kralı olurum zaten. peki sevgili yarraaaaam; sen daha türk erkeklerini mi beğenmiyon lan? hayvan. itin kızı. ayyy italyan erkeğiii şöyleee oluuuuur, ayyyy yunan erkeğiine veririm beeeen, ayyyyy... ayyyy. ayyyy ananın amı lan. onlar dönüp sana bakar mı ? sen bi kendine bak lan! bu kadar erkek bile sırf yokluktan size bakıyo. burun havada, züt havada.. zeplin gibi dolaşıyonuz amk. kendinize gelin lan bi. bi silkelenin lan.

    ayrıcana edit: lan bi de aynada kaşınızdan çok şu burnunuza bakın amk! kaştan sonra dikkat çeken yer de burun ve çevresi lan!

    diğer edit: lan bi de masaj istiyomuş biri. yarramın kafası. senin o toynaklarına mı yapcam lan masaj? daha pedikürü doğru düzgün bilmiyosunuz amk. bi gibtir git.

    hah tespitim geldi: amk bi de bunların ilk aşk takıntıları yok mu. çıldırtıyo amk. pgibopat gibi birine yapışırlar ömür boyu acısını çekerler amk. onun yüzünden de kimseye güvenemezler. kendiyle beraber olmak isteyene de "sana bi şans vermeyi düşünüoğrooom" derler. işte tam o yüklemi koyarken ağzının tam ortasına çakcaksınız bi tane. şans kapıyı kıracak yani. lan bi akıllı olun dıbına kodumun kızları.

    aha bi dakka bişey geldi (skywalker saolsun): lan her selam vereni de size asılıyo diye düşünmeyin lan! çok mu güzelsiniz sanki amk? ne lan bu özgüven?

    ha durun bişey hatırladım editi: lan bi de hiç demeyin "erkekler hoşlandıkları kızlarla konuşuyoooğ sevgilisine sadık değiiil" diye kemçük ağızlılar. sizler beğenmediğiniz erkeğe yüz vermiyosunuz yanınıza yakıştırıp konuşmuyosunuz yalan mı lan potansiyel huurlar? oğlana yavşıyosunuz sonra oğlan etkilenince adı sapığa çıkıyo amk. siz sevgiliyle erkek arkadaşı ayırt edemiyosunuz lan
    ···
   tümünü göster