1. 201.
    0
    bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. açtığın bu yannan kafalı başlıklarla beni çıldırttın günlerdir. sen nasıl bir huur çocuğusun ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. silah dükkanına gidip annemden çaldığım parayla pompalı tüfek aldım. ve senin o pislik dolu beynini patlatmak için sabırsızlanıyorum. ip adresinden ev adresine ulaştım ve senin hayatını gibmeye geliyorum. bekle amın feryadı bekle beni. g-e-l-i-y-o-r-u-m!

    ben eski istanbul beyefendilerinden rıfat..bu siteye tesadufen girdim hic hos olmayan kufurler olsada mizahi anlayisi hosuma gittigi icin bir suredir yazarlık yapiyorum.. sanırım dün yine bu saatlerde sol frame'de bu tarz bir baslik gordum.. dikkat ettimde basligi acan kisi yine siz'diniz..ben sakin bir insanim kolay kolay sinirlenmem oyle..ama sizden ricam lutfen artik boyle basliklar acmayin.. acmayin ki burdaki insanlar rahatsiz olmasin.. umarim onerimi dikkate alirsiniz aksi takdirde senin gelmisini gecmisini sulaleni giberim cocuk.. aminakodumun dilencisi kimsin ya sen kimsin ha? ne saniyosun kendini? belamisin lan sen bu sozluge? gibtir git okuluna ya yeter aminakoyim ya bezdirdin hayattan sogudum senin yuzunden huur cocugu! ehm afedersiniz.. tesekkur ederim

    saygilarimla..

    bak hemşerim ben kayseride esnaflık yapan bi adamım. günün yorgunluğu, ekmek parası telaşı, masraflar derken imanım gevredi buraya gelip iki üç başlık okuyup gülerek stres atıyodum taa ki senin başlıklarına görene kadar,bak açık konuşiyim bu sözlükteki bütün muallaklikler senin başının altından çıkıyo ve ben bunun farkındayım konuyu mahallemizin pastırma ustası süleyman abiye açtım ve çok sinirlendi şimdi elinde satır seni arıyo bundan sonrasını sen düşün.

    bak güzel kardeşim,bak sana kardeşim diye hitap ediyorum çünkü bizim oralarda birine dayak atmadan önce böyle hitap ederiz ben 34 yaşında 2 çocuk babası bi memurum 2 kuruş para için belediyede veznedarlık yapıyorum akşamları hanım dırdırından çocuk gürültüsünden kaçmak için buraya giriyorum ve ne zaman gibik bi başlık açsam arkasında sen çıkıyosun. seni takip etmeye başladım bu yüzden iki kere işe gidemedim müdürümden azar yedim ve durumu ofisteki memurlara anlattım onlarda çok sinirlendi. ofisten hilminin pazarcı tanıdıklarına adminlerden aldığım ev adresini verdim şimdi sen düşün güzel kardeşim.

    bak kardeşim
    iki haftadır işe gitmediğim için atıldım. sevgilimden ayrıldım ona vakit ayıramadığım için. günde 2 saat uyuyup geriye kalan zamanda burdayım. nedenmi? çünkü seni takip ediyorum. neden böyle gibimsonik başlıklar açıyorsun? neden 'anan zaa xd'diyip sözlüğün ağzına sıçıyorsun? senin ızdırabını giberim çocuk.ip adresinide aldım sonunda ordanda ev adresini aldım. geliyorum lan bekle beni liseli sana hayatının dayağını atmaya geliyorum.

    bak kardeşim ben bu internete ayda 29 milyon domalıyorum, köyden 2 çuval fındık geldi tek besin kaynağım bu anlıyomusun, arasıra balkona çıkıp çöp kamyonlarını seyretmekten ve buraya yazmaktan başka hiç bi mutluluğum kalmadı, ecdadunu giberün, bi kaç satır yazsan noolur, şukuya bas bari binin dölü hesabından para mı eksiliyo, tinerci arkadaşlarım var yemin ederim pıçaklarım seni, özür dilerim biraz kaba oldum sabahtan beri yediğim fındıklar yüzünden cinsel arzularım kamçılandı , evde gibicek hiçbişii yok biraz sinir yaptı bu bende anlıyosun dimi beni. hiç mi sülalende gerizekalı yok senin, gülme senin başına da gelir, bak yeminederim beddua ederim çocuğun gerizekalı olur
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster