1. 51.
    0
    @1 bak aslanım,bak koçum, canım kardeşim ben 4 yıllık berberim.her gün akşama kadar çalışıp milletin ağız kokusunu çekiyorum. işten gelince neşem yerine gelsin diye sözlüğe bi bakıverim dedim. fakat açtığımda karşıma senin açtığın başlık çıktı şuan da sinirden klavyeyi parçalayıp 4 yaşındaki çocuğumu dövdüm, çocuk şimdi zırzır ağlıyor bütün bu olanların sebebi sensin, şimdi sana önerim bu sözlükten gibtir olup gitmen ve bi daha karşıma çıkmaman aksi takdirde seni tavukla yan yanan koyup grup ciks yaparım ortaya çıkan horozu da dıbına sokarım. anladın mı beni?
    teşekkürler...

    bak kardeşim. ben 30 yaşını geçmiş askerliğini bitirmiş bi elemanım. sana söylemeliyim ki cidden çok abazanım ayrıca 3 aydır karımı göremiyorum. ve şu anda abazanlığın sınırına dayanmış bir biçimde sana bakıyorum ama sen nasıl bir huur çocuğuysan günlerdir saçma sapan girdiğin o entrylerine illa bir yannan sokmamı sağladın. bak huur çocuğu ben eski hacker'im tamam mı?. şimdi ip adresinden ev adresini buldum. ve tabancamı kapıp o pislik dolu beynini parçalamaya geliyorum . bekle beni amın feryadi bekle g-e-l-i-y-o-r-u-m !

    bak güzel kardeşim,
    bak sana kardeşim diye hitap ediyorum çünkü bizim oralarda birine dayak atmadan önce böyle hitap ederiz ben 34 yaşında 2 çocuk babası bi memurum 2 kuruş para için belediyede veznedarlık yapıyorum akşamları hanım dırdırından çocuk gürültüsünden kaçmak için buraya giriyorum ve ne zaman gibik bi başlık açsam arkasında sen çıkıyosun. seni takip etmeye başladım bu yüzden iki kere işe gidemedim müdürümden azar yedim ve durumu ofisteki memurlara anlattım onlarda çok sinirlendi. ofisten hilminin pazarcı tanıdıklarına adminlerden aldığım ev adresini verdim şimdi sen düşün güzel kardeşim.

    bak kardeşim benim adım muhammer. 4 yıldır uzak doğuda judo eğitimi alıyorum anlayacağın tehlikeli bir adamım. hocamın ismi liu jindong adamın anasını gibecek kapasitede biri. bu tür başlıklar açmaya devam edersen ananın dıbına fog koymakla kalmayıp bacını kutuplara zütürüp foglarla çiftleştirip verimli döller elde ederim bunu da yaparım. eğer şansını daha da zorlarsan seni hayatının baharında giberim. iyi günler.

    bak kardeşim
    maden ocağından yeni geldim. yüzümü bile yıkamadan sözlüğe bir bakayım dedim.23 saat göçük altında çalışıyorum günlük 7 lira için. sürekli grizu patlamalarıyla uyanıyorum. yaklaşık 2 yıldır günde 18 saat seni takip ediyorum. yazıların çok hoşuma gidiyo ama imla kurallarına biraz daha saygılı olmanı istirham ediyorum.

    bak güzel arkadaşım
    gece saat 3.sabah 7de uyanmam gerekiyo ve daha yatmadım. yarın işe gidicem çünkü 750 milyon maaş için 10 saat köpek gibi çalışıyorum. gece 12 de tam yatacakken actığın başlığı gördüm ve 3 saattir kafayı yiyiyorum.bi insan niye böyle bir başlık açar ki diye 3 saattir arkadaşlarımla telefonda tartışıyoruz. nedenini bulduk.sen bir huurçocuğusun. sakın inkar etme. açtığın başlıkla bize bunu kanıtladın. yaptıkların gerçekten bizi dehşete düşürdü. arkadaşlarımla ip numarandan adresini tespit ediyoruz. bulunca seni ve seni doğuranı 3 saat sırayla gibeceğiz ve bana kaybettirdiğin 3 saatin intikdıbını alacağız. bunu hakettin. şimdi yatıyorum. yerinde olsam bilgisayarımı camdan aşağı atıp annemle beraber uyurdum. neyse iyi geceler..

    bak canım kardeşim.

    uzun zamandır senin entrylerini takip ediyorum, öyle değersiz, öyle hiçbir espri-bilgi-enstantane içermeyen boş şeyler yazıyorsun ki senin yüzünden uykularım kaçıyor, acaba ne saçmaladı lan bu huur çocugu diye meraklanıyorum.

    lan bin, senin yüzünden 2 gündür uyumuyorum, ne zaman online olacak ne saçmalayacak, ne küfür etsem, ne laf soksam, ben bunu ne yapsam diye kendimi yedim bitirdim. günde 25 tane 3ü1arada, 2 pakette sigara içiyorum, hepsi senin yüzünden.

    amk cocugu, vizeler taktan senin yüzünden. lan değersiz şerefsiz, senin yüzünden 15 gündür duş alamıyorum lan. kokumdan iğreniyorum, sokağa sigara almaya çıkamıyorum lan. sen ne çeşit bir huur çocugusun bilader. sen ne gibim ne menem, kelimeler kifayetsiz lan... türk dil kurumu senin için sıfat üretmekte zorlanmış lan.

    bak oğlum, bu şekilde gidersen, bulacağım seni. ne yapacagım ne edecegim bulacagım, ve ağzına sıçacağım.

    hadi selametle..

    bak kardeşim.
    bana bosnalı deli mehmet derler. akrabalarımın çoğu türkiye'de. savaş zamanında hepsi oraya kaçtı. ama ben gitmedim. neden mi? çünkü burada kalan bosnalı müslüman kardeşlerimize sırplar eziyet etmesin diye. çok şükür atlattık o günleri. şimdi ortalık sakin. biz de diğer direnişçi arkadaşlarla 'inci'de takılıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz. yalnız günlerdir huzurumuzu kaçıran bir şey var. "senin açtığın, bir gibime benzemeyen, faşist başlıklar!!" eğer buna devam edersen, türkiye'deki akrabalarıma bir kaç günlük ziyarette bulunacağım. ıp numarandan evini buldum. benim akrabaların bir sokak yukarısında oturuyormuşsun. hazır gelmişken sana da bir uğrayayım diyorum. bosnalı deli mehmet lakabını nasıl aldığımı sana anlatayım huur çocuğu. arkadaşların da selamı var. 5 gün içinde türkiye'deyim. görüşürüz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster