1. 1.
    +18 -4
    bak ciciş!!
    sana iki çift lafım var...

    koskoca adamsın. sözlüğün var, şukun var, herşeyin var. binlerce kişi yazıyor sözlüğünde. yakışır mı sana entry ile oynamak. yakışır mı bunca abazayı, huur ruhluyu, liseliyi karda kışta çaylak yapmak, silmek.

    ama nasıl yakışmaz.sen değil misin moderatörüne bile acımayan, bir damlacık empatiyi çok gören.
    anlamıyor musun beyim, bu çocukların hepsi abaza.ama ben boşuna konuşuyorum. 31 i tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. hıh.

    sen büyük admin, milyarder, ciciş, pompiş, para babası, sözlükler sahibi inci bey.sen mi büyüksün. hayır ben büyüğüm, ben, gibsend0rt.sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne yazarlarıma ne de feyklerime hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin sözlüğü. çünkü biz birbirimize şukuyla capsle değil, 31 ile bağlıyız. bizler birbirimizi gibiyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz *. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık sözlüğüme. dokunma modlarıma. dokunma birinci nesillere. dokunma feyklerime. eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir ayar bile vermemiş olan ben, gibsend0rt, hiç düşünmeden çıkarır giberim seni! anlıyor musun. giberim ve dönüp arkama bakmam bile.

    edi büdü: do

    edi büdü 2: bu da özet http://imgim.com/beyim00.gif
    ···
   tümünü göster