1. 1.
    +91 -5
    açıklıyorum binler gelin. dünyanın en kolay şeyi ders geçmektir a.k, mal mal iş yapıp masraf çıkartmayın babanıza.

    1 - liseli gibi derslere gitmemekle övüneceksin, gitsen de bi tak anlamayacaksın ki zaten mal. onun yerine derslere git, başka şeylerle uğraş. kitap oku, karıya kıza bak, müzik dinle, hatta zütün yiyorsa koy kanyağı iç a.k
    ama derse git ki, neler işlendiği hakkında az da olsa bi fikrin olsun,
    sonra sınav haftası çok kolay şeylere mal mal bakarsın bunlar neydi diye.
    hem sınav, quiz de kaçırmamış olursun.

    2 - ödevleri her zaman yapıyosun, gerekirse zütünü ver yapmış birinden al, gerekirse salla, boş kağıt ver,
    ama yapacaksın o dıbına koduğumun ödevlerini, küçük küçük notlar sana ders geçirtir a.k zaten dd ye oynuyorsun. bi ödev geçirmek 5 dakka altı üstü gerizekalı.

    3 - sınıftaki kızlardan dersleri iyi olan bir iki tanesiyle muhabbet kuruyorsun, selamlaşıyorsun, dersler nası gidiyor falan diyorsun, ama o kadar, abartma a.k, gibecek başka karı bul. o karılarla fazla yüz göz olma ki, sınavdan bi önceki hafta defter istediğinde seni gibtir edemeyecek kadar az samimi, defter isteyebilecek kadar çok samimi ol. deftersiz bi gibim yapamazsın.

    4 - sınav haftası geldi çattı, bi hafta kala ben çalışacam diye kendini telkin et, zaten çalışmaz son güne bırakırsın mal. bari git bölüm fotokopicisinden çıkmış soruları al.

    5 - sınavdan bi önceki gün defterdekileri oku, örnek soruları çöz, zaten çözemeyeceksin ilk kolay örnek haricindekileri. ama fikrin olsun.

    6 - sınavdan 3-4 saat önce bölüme gel, ders çalışan muallaklere yapışıp defterde yapamadığın soruları çözdür, son iki saatte de , hafta bşaında aldığın geçmiş yılların sorularını çöz, zaten artık çözemesen de çözümden anlarsın, konuya hakimsin bin.

    bunları yaptıktan sonra dersten en zor dersten bile dc üstü almazsan gel zütümü gib.

    özet: sana 4 saat çalışıp, ders geçmeyi öğretiyoruz, hala da geçemiyosan gibtir git intihar et a.k
    ···
   tümünü göster