1. 26.
    0
    bak kerdeşim ben hayatta 32 yılını doldurmuş yolu yarılamaya ramak kalmış bir adamım. annem neredeyse her hafta bir kız bulup beni buluşturmasına rağmen hala beni evlendiremedi. oysa ben eli yüzü düzgün, saygın, ahlaklı bir kişiyimdir. beni tanıştırdıkları kızlara bir türlü açılamıyorum ben ki konuşkan, geveze kişiliğimle tanınan biri olarak apışıp kalıyor kızlara tek kelime edemiyorum. yüzüm kızarıyor mahçup bir tavır alıyorum. bu da beni çekilmez bir hale sokuyor sonra da kızlar tarafından terkediliyorum.
    ben ki mahallenin müzmin bekarı her geçen gün daha da tohuma kaçıyorum. söylüyorum şimdi sana beni bu yaştan sonra kim ne yapsın. kapı kapı dolaşmak zoruma gidiyor. internete girme sebebim de sadece ödediğim ttnet faturasının boşa gitmemiş olması içindi. bu sayede tanıdım inci sözlüğü sonra tek eğlencem bu sözlük oldu. akşamları eve giden insanalar bacaklarını sehpaya uzatıp televizyon izlerken ben değerli vaktimi sözlüğün başında geçiriyorum.
    ama yetti artık sen ve senin açtığın gibimsonik başlıklar yüzünden dünyam karardı elimdeki tek eğlence kaynağımı da mahvettin lise kaçkını bin seni.
    ben de diyorum bütün tanıştığım kızlar neden beni terkediyordu diye onlar da senin yüzüden terkettiler beni kızların yanındaki suskunluğumun sebebi sendin sen ve başlıkların. pek becerikli bir adam sayılmam ben ama seni ve o şişman kıçını çok kötü becereceğim bu yaptıklarını sana ödeteceğim açtığın başlıkları tek tek zütüne sokacağım.
    bundan sonra benden tek bir şuku bile alamayacaksın başlıklarını şikayet ve sabote edeceğim. sana bunları çok pahalıya ödeteceğim.
    ···
   tümünü göster