1. 1.
    +5 -1
    dostum, aldatildigini anladigin ilk dakikalarda hayat cok ama cok zor. kaynar sular daha once dokulmemisti basindan, ama simdi fena halde dokuluyor. cok kotu dakikalar yasiyorsun, komaya girsen daha iyi.

    ama sakin. gideceksin bir eczaneye, uyku hapi alacaksin. bir iki tane al ve uyu. ayakta kalirsan alkol komasina da girersin, kavga da edersin, katil de olursun. uyumalisin.

    sabah kalktin, harca parani ve iyi bir kahvalti et. ye guzelce yiyebildigin kadar. sakin okula veya ise gitme, uzuntunden bir sey yapamazsin.

    1 hafta bir is yapma. sinavlarin varsa kalirsin, en fazla isten atilirsin. gibmisim hayati, zor gunler bunlar. olacak o kadar.

    hayatin onumuzdeki 6-12 ay kotu gidecek. bunu kabullen. bu sure sanki hastaligin duzelmesi gibi. bir gunde gecmez, yavas yavas. kabullen, gote geldin. simdi ayaga kalkma zamani.

    ben buradayim dostum, iste seninle arkadas olayim, konusayim her gun. ben aciksuel oldum aldatildiktan sonra. artik bakmiyorum karsi cinse, bitirdim o hikayeyi kalbimde. iste, sabaha kadar konusurum. biliyorum cok zor, hasta yatagindasin ve sevenlerin senden uzak.

    ama gececek benim canim arkadasim. bu da gececek. intikam ve nefreti sileceksin kalbinden yavas yavas. ve gun gelecek sen de anlayacaksin ki bir kaza gecirmissin, yere dusmus ve sonra ayaga kalkmissin. hepsi gececek, sana soz veriyorum.
    ···
   tümünü göster