1. 101.
    +1
    hay amk o kadar yazmıştım silinmiş.

    @91'i özet geçiyorum. işler istediğim gibi gitmedi binler. çağatayın muazzam bi çevresi vardı. her gece içiyoduk evde 13 kişi yaşıyoduk. bu hatunlar yatağıma kahvaltı bile getiriyodu. apartmandaki komşularla köpek, karı kız, yüksek sesle müzik sebebiyle kavga ettik. ve evden çıkmak zorunda kaldık.

    ders çalışamadığımdan tek başıma eve çıkmayı tercih ettim. cumhuriyet mahallesi güzeldi. sessiz bi mahalleydi. 2 katlı müstakil bi evin zemin katına eve çıktım. fakat genetik diye bi ders vardı, hocası 70 kişinin kağıdını 30 dk'da okurdu, rasgele not verirdi. bu dersi geçmek için uğraşırken anatomi ve histolojiden kaldım. yatay geçiş hayallerim suya düştü. hatta şöyle söyliyim, genetik dersinde kitap baştan sona çizilidir, deftere çıkardığım özetler kitabın aynısıdır. kitabı ezberlemiştim amk. ilk vizem 23, ikincisi 46ydı. finale çalışmadım ve 78 aldım.

    artık yurdumun aydın olduğu kesinleşmişti. bu küçük şehri keşfetmeye başlayabilirdim. sınıfla aram pek iyi değildi. sönüktüm 1. sınıfta. önce sınıftan başladım. kimseyle muhabbetim yoktu. geçmişimde ne denli bin olduğumu kimse bilmiyodu. fakat:
    you know im no good
    http://fizy.com/s/151ho7
    ···
   tümünü göster