1. 1.
    +2
    ilk önce dünkü referansım ve kazancım;

    (bkz: dünkü kazanan kuponum capsliii)

    427 Atromitos - Panathinaikos /2

    yunan liginde rakibi sadece olimpiakos olan panatinaykos'un rahat kazanacağı maç. en son lig lideri olimpiyakos'u deviren panatinaykos, bu maçı rahat kazanacaktır. 1,35 oranı var.

    428 odense-randers /1 veya üst.

    odense artık toparlandı. en son kendi evlerinde young boys'u devirdiler. son 2 maçlarını kazandılar. son 9 maçlarının 8 tanesi üst bitti. bu maça isteyen üst, isteyen 1 oynayabilir. 1 oranı: 1,60 üst oranı: 1,55

    429 beşiktaş-kasımpaşa /üst

    günün en banko maçı. kasımpaşa yalama, beşiktaş ise gol problemi olmayan bi takım. 1,40 oranı var.

    435 sevilla-valencia /üst

    golcü 2 takımın mücadelesi. her iki takımında kazanmaya ihtiyacı var. özellikle valencia real ve barça'nın kazandığı hafta, üst sıralardan kopmamak adına saldıracaktır. kim gol atarsa atsın, rakibi de aynı şekilde karşılık verebilecek tecrübeye ve deneyime sahip fulbolcuları barındırıyor. 1,45 oran var.

    bu 4 maçın toplam oranı 4,25. bu yüklü girenler için yapıldı.

    şimdi alternatife gelelim.

    425 Rubin Kazan-Spartak Moskova /1 - 1,85

    rubin kendi evinde kazanmak isteyecek. kaybederse cska'nın altına düşer ve ş.ligi'de ön eleme oynamak zorunda kalır.

    430 Rapid Buchurest-Steaua Bükreş /1 - 2,10

    bükreş derbisinin, hem kendi evinde oynadığı için hem de rakibinin hafta içinde uefa kupası maçı oynadığı için favorisi rapid bükreş'tir.

    432 tours-boulogne / 0-1 top. gol. 2,45

    şu gibtiğimin boulogne takımının maçları kadar sıkıcı bir maç yok şu dünyada. adamlar ne gol atıyor, ne gol yiyor. ligin en az gol yiyen takımı. 13 maçta sadece 6 gol yemişler. 10 gol atmışlar. o yüzden en ideali 0-1 tgol seçeneğidir.

    434 Sporting Lisbon - Guimaraes /1 1,40

    sporting, eğer kaybederse zirveden uzaklaşır. ki rakipleri bu kadar formdayken(özellikle porto), sporting de bu tip küçük maçlardan puan kaybetmek istemeyecektir ve kendi evinde oynayacağı maçı kazanacaktır.

    bu alternatif kuponun toplam oranı ise 13,33'tür.

    evet beyler. homofobik bi insan olduğumdan ne kaybedersem züt veririm ne de gibimi falan keserim. isteyen oynar, istemeyen teşekkür edip gibtir olup gider. seçim sizin.
    ···
   tümünü göster