1. 926.
    +17 -2
    ---tarihi tam hatırlamıyorum ama 23 nisan yada 19 mayıs olabilirdi. Resmi taildi. Burada hep istanbul-ankara arası gdip geldiğimi yazdım fakat memleketime ailemin yanına da çok giderdim. Bir kızı sevince ailesini ihmal eden arayıp sormayan zütoğlanlardan değildim. Mesela kıza bir hediye alıyorsam Anneme de hediyemi alırdım genelde. Kız arkadaşım varken hiç bir zaman ailemden soğumadım. Her gün arardım bizimkileri uzuncada konuşurduk.
    Neyse konuya döneyeyim. Resmi tatildi 4 gün faln boştum. Bu sefer istanbula değil memleketime ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum. Tabi benimkinin nedense kıskançlık damarı tuttu. istanbula gel diyip durdu. Onu ihmal ettiğimi falan söyledi. Biraz acıtasyon yapıp yine zayıf noktamdan vurdu beni işte.. bende hemen yeni çözümler düşündüm. dört günlük tatilde bir buçuk gün istanbulda 2 gün ise memlekeimde olcaktım. Geceleride yollarda olcaktım. Böylece hem ailemin hemde kız arakdaşımın gönlü olcaktı.
    Yine zorunlu olarak ankaradan istanbula gittim. Bu sefer ulusoyun rahat hattını tercih ettim çünkü otobüslerde yer kalmamıştı. Rahat hatta seyehat etmeninde normal firmadan fazla farkı yokmuş aslında ikisinde de uyuyorum amk. Tek fark rahat hatta çok bilmiş kokoş teyzeler daha çok oluyor. bazen yan tarafa süslü asık suratlı burnu havada kızlarda denk gelebiliyor. "Altı üstü 10 tl fazla vererek seyahat ediyorsun amk havan kime gerizekalı al şu 10 tl yi normal insan gibi otur şurda benim kafamı bozma diyesim" geliyor öyle tiplere..
    ···
   tümünü göster