1. 1.
    +3 -1
    Evet. Bütün insanlığın gerçek amacı gibişmektir. Neden mi? Birkaç örnek vereyim.
    1) Her erkek gördüğü güzel bir kız hakkında "ah ulan bu ne güzel gibilir" diye düşünür.Her kız tanıştığı çekici bi erkeğin yannanının kaç santim olduğunu düşünür.
    2) Meslek sahibi olmak isteriz.Çünkü yiyecek, giyecek gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılamak zorundayız. Temel ihtiyaçların yanında insan gibişmek ister.Her meslek sahibi, maddi yönü iyi olan karı "beni pompalayacak bi erkekte olsa sıkıntım kalmayacak" diye düşünür ve her erkek "herşeyim hazır sıra gibilecek amcığa geldi" diye düşünür. Yani asıl amaç gibişmektir.
    3) Her insan kalabalık bi ortamda "ulan şurdaki herkes birbirini gibse, bi grup yapsak ne güzel olur" diye en az bir kere düşünmüştür.
    4) Her insan televizyon izlerken bile, televizyondaki çekici erkek/kadını gördüğünde, "şununla gibişsek ne güzel olur ya" diye mutlaka düşünmüştür.
    5) Her insan sevgilisinin olmasını ister. Sevgililikteki amaç nedir? Sinemaya gitmeler, gezmeler sahtedir. Esas amaç yiyişmek ve gibişmektir.
    6) Hayattan örnekler verdim işte. Bana sorabilirsiniz. Herşeyin sonunu gibişmeye bağlayabilirim. Evet a dostlar. Bütün amacımız gibişmek!

    Özet : Bütün amacımız gibişmek!

    Edit : Dini katmayın işin içine. Sonuçta doğa üstü bi güç işte. inanan var inanmayan var.Din haricinde her taku gibişe bağlarım.
    2. Edit : gibişizm felsefesini jokerreyiz olarak başlatıyorum!
    ···
   tümünü göster