1. 126.
    +1
    Son söz

    >>>> bu olaydan sonra görüşmedik mesajlaştık bazı zamanlar iyi kötü ama 2 ay sonra yılbaşına yaklaşırken bana o çocuğa aşık olduğunu anlattı. anladım ki suç tek o huur çocuğununda değil kuyruk sallamış çok belli. aşık olduğumdan anlayamadım. o kadar aşık ki onun dediklerini demiş onun yaptıklarını övmüş. benden fikir alıyomuş gizli gizli..

    bu ne kadar kötü hissettirdi bilemezsiniz. bi anda anlıyosunuz gibildiğinizi. yılbaşı geçti gün geldi karşılaştık. selamlaşmadık. bi bardaydık. sarhoştuu beni kolumdan tuttu nasılsın dedi, iyiym dedim sen iyi değilsin dedim iyiyim arkadaşlarım var merak etme beni dedi. ben hala onun iyiliğini düşündüm binler utanmadan. peki dikkat et kendine dedim gidiyordum tam, laf sokmak için mutlusundur umarım tüm yaptıkalrından dedim. ne öğrenmek istiyosun bilmiyosun ama o çocukla senin yüzünden sevgili olamadım dedi.

    üstüne beni suçladı. ve biton ağır laf yine. tüm o müziğin gürültünün arasından sıyrılıp terkettim ve bidaha da dönüp bakmadım. şehir ışıkları altında evime gidip yatıp uyudum. sabah kalktığımda güneş daha parlaktı.
    ···
   tümünü göster