1. 126.
    +1
    süpriz de şuydu beyler kullancaklar var aranızda belli :

    her kadın oyunlu gizemli şeylere bayılır amk. sizde ona oyunlu gizemli bir durum yaratcaksınız bunun hazırlanması bi haftanızı alabilir alsın gibtir edin..

    öncelikle ilişkinizle ilgili kolaydan zora doğru gidecek sorular hazırlayıp zarflara koyuyosunuz. kaç yıldır çıkıyoruz yada benim en sevdiğim yemek gibi saçma sorularda olsun güzel sorularda olsun. ben dışarda başlatmıştım bir markete gitmiştik market para üstüyle birlikte ilk zarfı vermişti kıza. o da merak edip açtı. içinde "aşkınızın sınanacağı büyük oyuna varmısınız? " gibi birşey yazıyodu. "cevabınız evet'se bilmem ne sokağına gidin.." o sokağın başında da zarf gizliydi ve soru vardı soruyu bilirse başka yere yönlendiriliyodu ve onun sevdiği şeyler hediye oluyodu genelde. mesela oyuncak ayıdır sevdiği çikolatadır vs. vs. ufak tefek şeyler..

    en son soruya kadar başka başka yerlere yönlendiriyosunuz. ve en sonunda bizim eve gidiyodu sorular. eve girdi soruyu buldu emir balonları patlat idi. balonları patlattı birinin içinden onun çok sevdiği bir söz "keşke üzerimize yağmur yağsa" yazılı bir söz çıkmıştı daha sonra bi sonraki adımda hayatınızda en sevdiğiniz kişinin yanına gidin ve kalbine dokunun diyordu emirde. o sıra benim yanıma geldi kalbime dokundu tam üstümüzde de içi kağıt dolu su dolu balonlar vardı onları patlattım senkronize olarak üstümüze kağıtlar düşerken kar yağmur yağıyomuş gibi oldu resmen cidden o havayı verdi. kalbimin oradaki gömlek cebimden de yüzük çıkmıştı. bende diz çöküp sözlenme isteğimi dile getirmiştim
    ···
   tümünü göster